Hoe je met 6 Heldere Stappen je Liefdesverdriet Achter je Laat

Online Masterclass liefdesverdriet… hoe nu verder?

Een online Masterclass met adviezen van een deskundig expert op het gebied van liefdesverdriet.

 

Geef opnieuw richting aan je leven met behulp van deze
gratis online masterclass

Wanneer je dit leest ben je zeer waarschijnlijk ook getroffen door het leed dat liefdesverdriet heet.
En de kans is zeer groot dat je je nog nooit zo rot hebt gevoeld.

Liefdesverdriet is een veelal onderschatte gebeurtenis in een mensenleven, die emotioneel een zware wissel op jou als persoon trekt.

Want hoe ga je nu verder en wat kun je er aan doen?

N

Hoe combineer je dit met je werk, je privéleven of wat daar nog van over is?

N

Komt er ooit nog weer licht aan het einde van de donkere tunnel waar je nu inzit?

N

Kortom; hoe kom je van dit enorme rotgevoel af en pak je voor jezelf de draad weer op?

Ja, ik neem deel aan de masterclass:

Hoe je met 6 Heldere Stappen je Liefdesverdriet Achter je Laat

Mocht je een van bovengenoemde data niet kunnen, maar wil je wèl NU je liefdesverdriet aanpakken, download dan
mijn gratis e-book* met de drie beste tactieken om je gebroken hart te helen.
Je krijgt dan ook het Heart Break magazine, vol met handige adviezen en weetjes over liefdesverdriet.

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan de Liefdesverdrietpsycholoog om mijn persoonsgegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Misschien ben je mijn naam al eerder tegengekomen, maar ik stel me voor de zekerheid nog even voor:

Ik ben Hester Schaart, Gezondheidszorgpsycholoog van beroep én bovenal ervaringsdeskundige op het gebied van liefdesverdriet. Het is mij ook overkomen, keihard gedumpt worden. Vandaar dat ik als geen ander weet hoe na zo’n zware gebeurtenis weer richting te moeten geven aan het leven.

Als psycholoog heb ik verstand van het dealen met zware emoties, trauma, depressie en zware rouw. Ik heb sinds 2008 een eigen praktijk en al honderden mensen geholpen bij hun psychisch leed.

Laat mij daarom jou helpen met jouw nieuwe leven en jouw verandering na een relatiebreuk. Deze online masterclass kost je geen cent, alleen maar je tijd van een klein uurtje achter je eigen computer of smartphone.

Wat ga je in deze online masterclass aantreffen?

E

Psychologische adviezen

E

Handelen voor jezelf op basis van een strategie

E

Denken in concrete oplossingen

E

Het vermijden van valkuilen

E

Richting leren geven aan een nieuw leven

E

Begrijpen waarom dit voelt als een rouwproces

E

Uitleg omtrent de oorzaak en de gevolgen voor het brein, het lichaam, het hart en alle bijkomende emoties

Wat een heldere uitleg over wat liefdesverdriet allemaal doet met je lichaam, je hart en je brein. Ik heb me de afgelopen jaren vaak genoeg willen wenden tot een cardioloog. Ik dacht regelmatig dat ik letterlijk een gebroken hart had. Nóg wel eens wanneer ik hartkloppingen heb of druk op mijn borst. Nu snap ik wat er aan de hand met me is en wat ik moet doen om mijn hartklopppingen af te laten nemen.

Deelneemster (33 jaar)

Ik vond het ontzettend prettig om aan de online masterclass mee te doen. Iedere deelnemer werd betrokken en al gauw had ik het gevoel dat Hester er echt voor iedereen met liefdesverdriet er wil zijn. Ze legt heel helder uit dat liefdesverdriet veel pijn doet, maar dat er ondanks alle drama en ook wel een lichtpuntje schijnt aan de horizon. Door de online masterclass kreeg ik weer een beetje hoop, en dat was erg nodig!  De tools je meekrijgt in de masterclass zorgden bij mij al heel snel voor meer lichtheid in mijn stemming.

Deelneemster van online masterclass

Ja, ik neem deel aan de masterclass:

Hoe je met 6 Heldere Stappen je Liefdesverdriet Achter je Laat

Mocht je een van bovengenoemde data niet kunnen, maar wil je wèl NU je liefdesverdriet aanpakken, download dan
mijn gratis e-book* met de drie beste tactieken om je gebroken hart te helen.
Je krijgt dan ook het Heart Break magazine, vol met handige adviezen en weetjes over liefdesverdriet.

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan de Liefdesverdrietpsycholoog om mijn persoonsgegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Wat levert je deze online masterclass op?

 

Kennis over wat je moet doen als je liefdesverdriet hebt

Kennis over wat je moet laten als je liefdesverdriet hebt

Inzicht krijgen in de tactiek om een nieuwe weg in te slaan

Kennis over wat je moet doen om te zorgen voor een betere en leukere toekomst

De tips van Hester kan ik niet vaak genoeg horen. No contact, onthouding, jezelf opnieuw uitvinden, je vrienden koesteren en jezelf….. en geen sex met je ex. Hahaha. Dat is het meest stomme wat ik ooit heb gedaan. En ik deed het niet eens omdat ik de sex met haar zo geweldig vond. Het was de verbinding die ik ermee tot stand kon laten komen.

Deelnemer (48 jaar)

Dus vooral de lijm voor je gebroken hart, zodat je weer zelfverzekerd naar de toekomst kijkt en de emotionele tornado in je hoofd is veranderd in een lekker zomerbriesje.

Aarzel dus niet langer, maak een einde aan de pijn en kom voor jezelf in actie!

Want liefdesverdriet is altijd pijnlijk en slaat veelal in als een bom. Wanneer je liefdesverdriet niet goed verwerkt, zorgt dat op langere termijn voor voor negatieve  consequenties. Zoals het niet meer beginnen aan een nieuwe relatie, omdat je niet meer durft te geloven in de liefde. Of gevoelens van angst en verbittering, waarbij je sceptisch wordt over relaties van anderen. Of gevoelens van eenzaamheid en jouw huisdier je beste vriend wordt, terwijl je achter de geraniums zit te gluren naar buiten.

Dankzij mijn methodiek (die ik succesvol bij vele cliënten heb toegepast) ontstaat er straks weer routine, ritme en regelmaat in jouw alledaagse leven en is er automatisch minder tijd en gelegenheid om terug te kijken en te blijven hangen in het verleden.

Leer jezelf de vrijheid omarmen
en
vanuit dat gevoel weer een leuke toekomst op te bouwen

Meld je vandaag nog aan en start direct!
Totaal gratis!

Wat fijn om deze masterclass bij te wonen!  

Nooit geweten dat er een liefdesverdriet psycholoog bestond. Ze zou ook goed tot haar recht komen bij school of life.

Dit is universele thematiek!

Deelneemster (45 jaar)

Ja, stuur mij het GRATIS e-book

Dank je wel! Vanaf nu ontvang je regelmatig onze tips.