– Online masterclass –
Hoe je met  6 stappen je  liefdesverdriet achter je laat

Ontdek hoe je je ex los laat en je liefdesverdriet voor eens en voor altijd overwint.

E

Een strategie om over je over je ex heen te komen

E

Een stappenplan om jouw nieuwe toekomst te bepalen na een relatiebreuk/scheiding

E

Een unieke formule om te rouwen

Herstel je gebroken hart krachtig met behulp van

deze gratis online masterclass

Wanneer je dit leest ben je getroffen door het leed dat LIEFDESVERDRIET heet. Je bent verlaten en voelt je in de steek gelaten door je ex-partner.

Je hebt je nog nooit zo rot hebt gevoeld. Je staat alleen op en de hele dag mis je je ex. Je bent bezig met nadenken over wat er mis ging tussen jullie. Je mist het samen zijn, het gezamenlijke leven in jullie huis, met jullie kinderen, met jullie dromen en verlangens. Samen  is er  geen toekomst meer, terwijl je dat wel heel erg had gehoopt. Je bent ervan overtuigd dat het leven nooit meer zo mooi wordt als vroeger met je ex.

Je wilt een nieuwe toekomst creëren, maar je hebt geen idee hoe je dat moet aanpakken.

Je wilt weer met plezier naar de toekomst kijken en loskomen van je ex. Je wilt je gebroken hart krachtig herstellen en weer gelukkig zijn, ook zonder partner. Je wilt de draad weer oppakken na die break up en jezelf weer opnieuw ontdekken.

Ik leer je in deze online masterclass hoe je deze ontdekkingsreis naar jezelf moet doen na een relatiebreuk/(echt)scheiding

Ja, ik neem deel aan de masterclass:

Hoe je met 6 Heldere Stappen je Liefdesverdriet Achter je Laat

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan de Liefdesverdrietpsycholoog om mijn persoonsgegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Kun je het webinar niet bijwonen bij een van de bovenstaande data, laat dan hiernaast je emailadres achter. Dan houden wij jou op de hoogte van nieuwe data.

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan de Liefdesverdrietpsycholoog om mijn persoonsgegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Misschien ben je mijn naam al eerder tegengekomen, maar ik stel me voor de zekerheid nog even voor:

Ik ben Hester Schaart, Gezondheidszorgpsycholoog van beroep én bovenal ervaringsdeskundige op het gebied van liefdesverdriet. Het is mij ook overkomen, keihard gedumpt worden. Vandaar dat ik als geen ander weet hoe na zo’n zware gebeurtenis weer richting te moeten geven aan het leven.

Als psycholoog heb ik verstand van het dealen met zware emoties, trauma, depressie en zware rouw. Ik heb sinds 2008 een eigen praktijk en al honderden mensen geholpen bij hun psychisch leed.

Laat mij daarom jou helpen met jouw nieuwe leven en jouw verandering na een relatiebreuk. Deze online masterclass kost je geen cent, alleen maar je tijd van een klein uurtje achter je eigen computer of smartphone.

Wat ga je in deze online masterclass aantreffen?

E

Concrete adviezen om je zelfvertrouwen te vergroten

E

Denken in concrete oplossingen

E

Het vermijden van valkuilen, zoals het stalken van je ex-partner

E

Richting leren geven aan een nieuw leven en een nieuwe toekomst

E

Begrijpen waarom dit voelt als een rouwproces

E

Uitleg omtrent de oorzaak en de gevolgen voor het brein, het lichaam, het hart en alle bijkomende emoties

Wat een heldere uitleg over wat liefdesverdriet allemaal doet met je lichaam, je hart en je brein. Ik heb me de afgelopen jaren vaak genoeg willen wenden tot een cardioloog. Ik dacht regelmatig dat ik letterlijk een gebroken hart had. Nóg wel eens wanneer ik hartkloppingen heb of druk op mijn borst. Nu snap ik wat er aan de hand met me is en wat ik moet doen om mijn hartklopppingen af te laten nemen.

Deelneemster (33 jaar)

Ik vond het ontzettend prettig om aan de online masterclass mee te doen. Iedere deelnemer werd betrokken en al gauw had ik het gevoel dat Hester er echt voor iedereen met liefdesverdriet er wil zijn. Ze legt heel helder uit dat liefdesverdriet veel pijn doet, maar dat er ondanks alle drama en ook wel een lichtpuntje schijnt aan de horizon. Door de online masterclass kreeg ik weer een beetje hoop, en dat was erg nodig!  De tools je meekrijgt in de masterclass zorgden bij mij al heel snel voor meer lichtheid in mijn stemming.

Deelneemster (52)

Wat levert je deze online masterclass op?

 

Kennis over wat je moet doen als je liefdesverdriet hebt na een breuk/scheiding

Kennis over wat je moet laten als je liefdesverdriet hebt na een breuk/scheiding

Inzicht krijgen in de tactiek om een nieuwe weg in te slaan en het verleden los te laten

Kennis over wat je moet doen om te zorgen voor een betere en leukere toekomst

De tips van Hester kan ik niet vaak genoeg horen. No contact, onthouding, jezelf opnieuw uitvinden, je vrienden koesteren en jezelf….. en geen sex met je ex. Hahaha. Dat is het meest stomme wat ik ooit heb gedaan. En ik deed het niet eens omdat ik de sex met haar zo geweldig vond. Het was de verbinding die ik ermee tot stand kon laten komen.

Deelnemer (48 jaar)

Dus vooral de lijm voor je gebroken hart, zodat je weer zelfverzekerd naar de toekomst kijkt en de emotionele tornado in je hoofd is veranderd in een lekker zomerbriesje.

Aarzel dus niet langer, maak een einde aan de pijn en kom voor jezelf in actie!

Want liefdesverdriet is altijd pijnlijk en slaat veelal in als een bom. Wanneer je liefdesverdriet niet goed verwerkt, zorgt dat op langere termijn voor voor negatieve  consequenties. Zoals het niet meer beginnen aan een nieuwe relatie, omdat je niet meer durft te geloven in de liefde. Of gevoelens van angst en verbittering, waarbij je sceptisch wordt over relaties van anderen. Of gevoelens van eenzaamheid en jouw huisdier je beste vriend wordt, terwijl je achter de geraniums zit te gluren naar buiten.

Dankzij mijn methodiek (die ik succesvol bij vele cliënten heb toegepast) ontstaat er straks weer routine, ritme en regelmaat in jouw alledaagse leven en is er automatisch minder tijd en gelegenheid om terug te kijken en te blijven hangen in het verleden.

Leer jezelf de vrijheid omarmen
en
vanuit dat gevoel weer een leuke toekomst op te bouwen

Meld je vandaag nog aan en start direct!
Totaal gratis!

Wat fijn om deze masterclass bij te wonen!  

Nooit geweten dat er een liefdesverdriet psycholoog bestond. Ze zou ook goed tot haar recht komen bij school of life.

Dit is universele thematiek!

Deelneemster (45 jaar)

Ja, stuur mij het GRATIS e-book

Dank je wel! Vanaf nu ontvang je regelmatig onze tips.