ja, Je hebt je aangemeld!

 

Wat ontzettend goed dat je je hebt aangemeld voor mijn vooraf opgenomen online masterclass/webinar:
Hoe je met 6 stappen je liefdesverdriet achter je laat

 

Je ontvangt binnen 30 minuten een email met de link naar de opname

Zelfliefde

Als je hart is gebroken, is het enorm belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Want een gebroken hart is een flinke emotionele aanslag op je welzijn. Zelfzorg is dan een van de meest belangrijke zaken.

Het deelnemen aan deze online masterclass betekent gelukkig dat je nu bent begonnen goed voor jezelf te zorgen: wat FANTASTISCH!

In deze online masterclass zal ik je alles uitleggen over wat je kan doen om het grote verlies van een relatie te verwerken. Of je relatie nu een affaire was, of een lang intensief huwelijk, een verliefdheid op een onbereikbare liefde, een vakantieliefde, een fysieke liefde (minnaar/minnares relatie): alle vormen liefdesverdriet doen pijn!

De pijn van een gebroken hart staat op zichzelf en is in niets vergelijkbaar met andere emotionele verliezen. Je zelfvertrouwen krijgt een deuk, er is een gat geslagen in je eigenwaarde, gevoelens van schuld en schaamte. En vooral de angst kan enorm zijn.

In het webinar leg ik je alles uit over hoe je je hart kan helen. Zodat je weer blakend van zelfvertrouwen, met een geheeld hart de toekomst inkijkt: vol van vertrouwen!

Ik geef je 6 heldere stappen om dit rotgevoel achter je te laten en het verlies van je geliefde een plek te geven.

Ja, stuur mij het GRATIS e-book

Dank je wel! Vanaf nu ontvang je regelmatig onze tips.