ja, Je bent erbij!

 

Wat ontzettend goed dat je je hebt ingeschreven voor mijn online masterclass/webinar:
Hoe je met 6 stappen je liefdesverdriet achter je laat

Zelfliefde

Als je hart is gebroken, is het enorm belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Want een gebroken hart is een flinke emotionele aanslag op je welzijn. Zelfzorg is dan een van de meest belangrijke zaken.

Het deelnemen aan deze online masterclass betekent gelukkig dat je nu bent begonnen goed voor jezelf te zorgen: wat FANTASTISCH!

In deze online masterclass zal ik je alles uitleggen over wat je kan doen om het grote verlies van een relatie te verwerken. Of je relatie nu een affaire was, of een lang intensief huwelijk, een verliefdheid op een onbereikbare liefde, een vakantieliefde, een fysieke liefde (minnaar/minnares relatie): alle vormen liefdesverdriet doen pijn!

Kan je niet wachten op het webinar,
omdat je Nù hulp nodig hebt?

HERSTEL DIRECT JE HART MET DE EERSTE HULP BIJ LIEFDESVERDRIETGIDS. JE HOEFT NIET TE WACHTEN OP DE ONLINE MASTERCLASS, JE KRIJGT METEEN HANDVATTEN OM JE WANHOOP TE TRANSFORMEREN naar INNERLIJKE RUST.

Ben je pasgeleden verlaten en heb je nu direct behoefte aan concrete adviezen om je liefdesverdriet te overwinnen? Als je niet kan wachten op het webinar, omdat je wanhoop nu groot is, gebruik dan direct de EERSTE HULP BIJ LIEFDESVERDRIETGIDS. Deze online tool staat vol met psychologische adviezen om rust in je hoofd te creëren.

Je ontvangt in deze EERSTE HULP BIJ LIEDESVERDRIETGIDS tools voor:

N

Hoe je het gemis laat plaatsmaken voor gevoel van compleet te zijn

N

Hoe je de paniek wijzigt in rust in je hoofd

N

Hoe je de wanhoop transformeert in acceptatie van het verlies

Start Nu direct met de overwinning van een pijnlijke breuk door hier te klikken.

De pijn van een gebroken hart staat op zichzelf en is in niets vergelijkbaar met andere emotionele verliezen. Je zelfvertrouwen krijgt een deuk, er is een gat geslagen in je eigenwaarde, gevoelens van schuld en schaamte. En vooral de angst kan enorm zijn.

In het webinar leg ik je alles uit over hoe je je hart kan helen. Zodat je weer blakend van zelfvertrouwen, met een geheeld hart de toekomst inkijkt: vol van vertrouwen!

Ik geef je 6 heldere stappen om dit rotgevoel achter je te laten en het verlies van je geliefde een plek te geven.

Wil je DIRECTE HULP? Heb je nu al direct behoefte aan concrete adviezen om je liefdesverdriet te overwinnen. Kan je niet wachten op de start van het webinar, omdat je wanhoop nu groot is?

Klik hier voor de unieke Eerste hulp bij liefdesverdrietgids.

Ja, stuur mij het GRATIS e-book

Dank je wel! Vanaf nu ontvang je regelmatig onze tips.