Bevrijd je van je liefdesverdriet,
met blijvend resultaat

Jouw liefdesverdriet vreet je energie en maakt je wanhopig
Een uniek nieuw online programma.

Dit programma helpt jou volledig van je liefdesverdriet af. Zonder therapie, mèt ondersteuning online. Helemaal op maat gemaakt voor jou.

 

Bevrijd je van je liefdesverdriet,
met blijvend resultaat

Jouw liefdesverdriet vreet je energie en maakt je wanhopig
Een uniek nieuw online programma

Herken je dit?

N

Je voelt een ontluisterende pijn in je lijf, hoofd en hart, die jou naar beneden laat tuimelen;

N

Je ervaart een scherpe weemoedigheid, nu jouw liefdesgeluk van je af is genomen;

N

Je vraagt je af hoe je je leven in vredesnaam moet gaan vormgeven zonder die ander;

N

Jouw wereld is verpulverd, nu de ander er niet meer deel aan uitmaakt;

N

Er is een gat in je hart geslagen.

               Je wilt juist…

N

Je ex én het leven dat je met diegene hebt gehad achter je laten

N

Je weer onbezorgd en blij voelen

N

Je weer op de toekomst richten

N

Zelfbewuster zijn

N

Blaken van zelfvertrouwen

N

Je weer compleet voelen

N

Rust voelen in je lijf, hoofd en hart

Je wilt juist…

N

Je ex én het leven dat je met diegene hebt gehad achter je laten

N

Je weer onbezorgd en blij voelen

N

Je weer op de toekomst richten

N

Zelfbewuster zijn

N

Blaken van zelfvertrouwen

N

Je weer compleet voelen

N

Rust voelen in je lijf, hoofd en hart

Wat is er nodig om je hart weer te helen

en het verleden achter je te laten…

Je hebt vaardigheden nodig hoe je met negatieve gedachtes en gevoelens, zoals verdriet, angst en pijn kan omgaan. Je hebt kennis nodig hoe je je leven weer kan vormgeven zonder die ander. Je hebt psychologische handvatten nodig om je zelfvertrouwen weer op te bouwen. Kortom; je hebt adviezen nodig over hoe je je liefdesverdriet laat afnemen.

Wat is er nodig om je hart weer te helen

en het verleden achter je te laten…

Je hebt vaardigheden nodig hoe je met negatieve gedachtes en gevoelens, zoals verdriet, angst
en pijn kan omgaan.

Je hebt kennis nodig hoe je je leven weer kan vormgeven zonder die ander. Je hebt psychologische handvatten nodig om je zelfvertrouwen weer op te bouwen.

Kortom; je hebt adviezen nodig over hoe je je liefdesverdriet laat afnemen.

Wat levert dit unieke online programma jou op?

 

Je leert snel om de wanhoop achter je te laten

Je herstelt van je emotionele pijn en zet een nieuwe koers in je leven.

Je hebt weer energie in je hoofd en in je lichaam, omdat je liefdespijn achter je ligt.

Je gedachtes zijn tot rust gekomen en je accepteert de breuk.

Je voelt geen gemis meer aan je ex. Het verleden heb je losgelaten en een plek gegeven.

De koers heb je van je leven weer uitgezet. Je bent

Je straalt weer door je zelfvertrouwen en je kan prima alleen zijn.

De koers heb je van je leven weer uitgezet. Je bent zelfbewuster en voelt je weer compleet. En dat in een zeer korte tijd!

Je zorgeloosheid is terug van weg geweest.

Volg dit unieke online programma:

Bevrijd je van je liefdesverdriet en kom los van je ex!

Hoe ziet dit programma eruit?

Het programma bevat enorm veel psychologische kennis over onder andere: rouwverwerking, waarom liefdesverdriet zo’n pijn doet, ombuigen van negatieve gedachtepatronen, koers uitzetten en ontspanningsoefeningen. Alle inzichten zijn zinvol, omdat ze wetenschappelijk zijn getoetst. Het programma is zeer veelzijdig, omdat het tekst en uitleg bevat, filmmateriaal en opdrachten, waarbij je zelf aan de slag gaat.

Er zijn 2 mogelijkheden: je volgt het online programma zelf, zonder hulp van buitenaf (= Online alleen). Of je volgt het online programma, en je voert daarbij 3 gesprekken met Hester Schaart (= Online samen).

Jouw verwerkingsproces, jouw tijd en jouw tempo staan in dit programma centraal

Hoe ziet dit programma eruit?

Het programma bevat enorm veel psychologische kennis over onder andere: rouwverwerking, waarom liefdesverdriet zo’n pijn doet, ombuigen van negatieve gedachtepatronen, koers uitzetten en ontspanningsoefeningen.

Alle inzichten zijn zinvol, omdat ze wetenschappelijk zijn getoetst.

Het programma is zeer veelzijdig, omdat het tekst en uitleg bevat, filmmateriaal en opdrachten, waarbij je zelf aan de slag gaat.

}

Jouw tijd

Geen wachtlijst!

Je leest erin als jij tijd hebt, ook al is het midden in de nacht! Niemand kijkt mee en je mag zelf kiezen met welk onderwerp jij wil beginnen. Er is dus geen vaste volgore. De hoofdstukken zijn overzichtelijk ingedeeld, dus je kan zelf heel makkelijk kiezen welk onderwerp voor jou het belangrijkste is.

Jouw tempo


De opdrachten voer je in eigen tempo uit op je eigen computer. Je mag bij iedere opdracht even nadenken en er later op terugkomen. Je hoeft je antwoorden op de opdrachten niet naar mij toe te sturen.

Psychologische inzichten


Je hoeft niet maandenlang in therapie, maar krijgt direct wél alle psychologische inzichten van een Gezondheidzorgpsycholoog. Precies op die momenten van de dag, dat jij er voor kunt gaan zitten en er ruimte voor is. 

h

Wetenschappelijk bewezen effect


De inzichten en adviezen zijn wetenschappelijk bewezen effectief!

Ervaringen van deelnemers

Het fijnste van het programma van Hester vind ik de combinatie van tekstuele uitleg over wat er allemaal met je gebeurt als je liefdesverdriet hebt, in combinatie van de heldere schrijfopdrachten vooral ook de filmpjes.

Hester heeft een fijne en rustige stem en de filmpjes maakten me  meteen al rustiger. Door het programma voel ik me minder alleen. Ik heb het gevoel dat ik het een beetje samen doe en voel steeds een steuntje in de rug.

Hester is zelf ervaringsdeskundige en dat lees je er veel tussendoor: ze snapt echt wat je doormaakt als je liefdesverdriet hebt. Ze heeft ook veel kennis en ervaring als psycholoog en alles wat ze adviseert, doet ze onderbouwt.

Deelneemster van online training

Ik volg jouw online cursus nu bijna een jaar, nadat ik bij het huisvuil ben gezet na een zeer lange relatie. Jouw cursus is voor mij een steun. Niet bepaald een feest van herkenning, maar wel veel (h)erkenning. En de uitleg is heel verhelderend. Het is grondig waardoor ik niet met veel snelheid door jouw cursus heen kom. Veel moet bezinken. En dat helpt mij.

Ik heb een poosje getwijfeld of ik jouw cursus zou kopen, want “wat kan een online cursus mij nou helpen” dacht ik aanvankelijk. Met de ervaring van jouw cursus vind ik nu de prijs van de cursus zeer betaalbaar. Zoals gezegd, je helpt mij hiermee echt vooruit. Dank je voor je goede cursus!

Deelnemer van online training

Een greep uit de onderwerpen:

Hoe ga je om met de eerste schok van de breuk?

Het programma legt je veel uit over hoe je met de hunkering naar je ex kan omgaan en vooral: hoe je van die hunkering afkomt.

De lengte van liefdesverdriet: hoe lang duurt het voordat je je weer goed voelt? Ik leg je helder uit hoe lang het duurt tot wanneer je hart weer is geheeld.

Voor als jij je gevoelens hebt geblokkeerd na een liefdesbreuk: ik leg in het programma uit hoe je je gevoelens kan leren toelaten.

Je krijgt concrete adviezen om je zelfvertrouwen weer op te bouwen

Je voelt dat je in een gevoelsachtbaan zit. In het programma krijg je concrete tips om die gevoelens tot rust te brengen.

Je voelt je enorm jaloers omdat je ex alweer een ander heeft. In het programma leg ik je uit hoe je je jaloezie ombuigt.

Het programma biedt je uitleg voor als je je enorm boos voelt.

Het programma biedt jou uitleg voor als je je enorm schuldig voelt na een breuk (misschien omdat jij de knoop hebt doorgehakt).

Hoe ga je om met negatieve gedachten en gevoelens?

Hoe ga je alleen verder en hoe zet je een koers uit in je leven?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan de Liefdesverdrietpsycholoog om mijn persoonsgegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

“Ik vond het fijn om meer inzicht te krijgen in wat liefdesverdriet met je kan doen. Het online programma voelt alsof er iemand naast je gaat staan en alles heel helder uitlegt en dat werkt troostend. Ik las veel dingen die voor mij herkenbaar waren. Je kunt zelf aanklikken wat je op het moment nodig hebt, je hoeft niet alles in volgorde te doorlopen. Ik heb dus meer inzicht gekregen en me gesteund en begrepen gevoeld door het online programma.

 

Hesters programma helpt bij het begin van de scheiding, als de pijn nog heel sterk is, te weten dat de pijn heel normaal is, dat het erbij hoort, dat het mag, dat het oké is dat je even echt niet functioneert. Daarna helpt het om afstand te nemen en ruimer te kijken. Het biedt je mogelijkheden, inzichten en oefeningen om terug in je vreugde en levensenergie te komen.Het programma ondersteunt in het herstellen van je innerlijke waarde en het weer geloven in wie jij bent en wat je te bieden hebt”

Ja, stuur mij het GRATIS e-book

Dank je wel! Vanaf nu ontvang je regelmatig onze tips.