Uit elkaar en nog steeds een gebroken hart? Wordt nu weer gelukkig met het
Alleen Krachtig Verder Plan

Start nu met de unieke verwerkingsformule van een relatiebreuk

Wanneer je het Alleen Krachtig Verder Plan hebt gevolgd:

Ben je bezig met jouw leven en niet meer over hoe je leven had kùnnen zijn.

Zijn jouw schaamte en schuld verdampt.

Heb je de relatiebreuk verwerkt.

Voelt het kalm in je hoofd.

Voel je je niet meer eenzaam.

Vermaak je je goed, ook als je even een avond geen afspraken hebt met anderen.

Kun je een dag prima alleen zijn.

Kan je je weer concentreren op je werk.

Weet je wat voor jou belangrijk is in het leven en in jouw toekomst op het gebied van vriendschappen.

Weet je welke partner wel bij jou gaat passen.

Is jouw leven weer mooi en zingevend.

Zorg je goed voor jezelf.

Eet je weer goed en slaap je weer rustig.

Ben je weer die lieve vader of moeder van je kinderen, zoals voor de relatiebreuk.

Voelt je je weer blaken van zelfvertrouwen.

Heb je je leven weer op orde met een goede structuur en ritme.

Het Alleen Krachtig Verder Plan zorgt ervoor dat je

Over je ex heen komt en je ex niet meer mist.

Los komt van je geamputeerde gevoel.

Niet meer verdrietig bent over de relatiebreuk.

Geen eenzaamheid meer voelt.

Niet meer tobt over je ex

Niet meer eindeloos de ex relatie analyseert en jouw ex analyseert.

Dit zijn de 8 stappen:

1. LAAT LOS.
Door deze module snap je eindelijk precies hoe het proces van verwerking verloopt. Uitleg over alle rouwfases en wat je moet doen om je ex en het verleden met je ex los te laten. De gevoelstornado in je hoofd en je lijf verandert in een rustig gevoelsbriesje.

Loslaten is een heus werkwoord en na deze module heb jij je universitaire graad in het vak loslaten. 

 

2. JIJ BENT DE KONING(IN).
Je voelt je waardeloos, onzeker en in de steek gelaten. Allemaal nare gevoelens, die je het liefst niet wilt voelen. Door deze module verandert jouw zwarte bril van kijken naar jezelf, naar een zonnige optimistische blik. Ook als jij degene bent die de ander heeft verlaten. Deze module zorgt ervoor dat je jezelf ziet als een koning (in).

 

3. KEN JEZELF.
De rouw zit ook in je lijf. In deze module gaan we aan de slag met jouw hartzeer. Verder laat ik je in jip en janneke taal zien hoe jouw hechting effect heeft op je liefdesverdriet. Inzicht in jouw binnenwereld en zorg voor jezelf staan centraal. Door deze module gaan alle kwartjes bij jou vallen. Je zelfinzicht groeit als een malle.

4. BEVRIJD JEZELF.
Hunkeren, fantaseren, jaloezie, angst, verdriet , schuld en schaamte: Allemaal gevoelens die na een relatiebreuk opkomen. Deze module zorgt er voor, dat je deze gevoelens doorleeft, accepteert om ze uiteindelijk los te kunnen laten.

Yes, je laat nog meer los van je ex, super bevrijdend!

 

5. WEES BOOS.
Natuurlijk voel je je ook boos. Hoe zit dat met die gevoelens van boosheid bij jou? Voel jij je boos of zelfs helemaal niet, terwijl je wel in de steek bent gelaten door iemand waar je van hield. Deze module zal de leeuwin in je losmaken en das maar goed ook. 

6. VERLIES OP VERLIES.
Deze module gaat over een belangrijk mechanisme uit bij het verwerken van het verlies van je relatie. Het ene verlies een triggert een ander verlies. Gestapelde rouw is als een instabiele stapel houtjes, Djenga; uiteindelijk gaat tie om. 

7. SEKS.
Wat je moet doen als je weer gevoelens voor een ander krijgt, terwijl je ook nog verdrietig bent om je ex? Na deze module pinpoint je jouw tijdstip om een nieuwe relatie aan te gaan en je krijgt kant en klare adviezen wat je moet doen bij daten. 

8. NIEUWE KOERS.
Hoe je jouw nieuwe koers bepaalt in jouw leven. Je vrijheid is eng, maar biedt ook geweldige kansen. Na deze module heb je een totaal plan over jouw vernieuwde toekomst. Het leven is weer leuk, je bent weer happy, je ex is uit je hoofd en lijf en je hebt weer zin in jouw leven. Een prachtige module in deze reeks.

Ervaringen van Deelnemers

Wat het mij heeft opgeleverd is, met terugwerkende kracht kunnen zien dat de fases waar ik al door heen was, ‘universeel ‘ zijn.

Ik zou deze tool zeker aanraden bij anderen. Het geeft richting en betekenis aan waar je door heen gaat. Het gevoel van : ”oké, ik ben dus niet gestoord geraakt”. Heel belangrijk. Zeker in het oog van de goedbedoelde uitspraken van de mensen om je heen, die pijnlijk oordelend kunnen zijn. Daarnaast is het een plek om heen te gaan om actief/reflectief met verwerking aan de slag te gaan en het is zeer toegankelijk opgezet.

Deelneemster 52 jaar

Ik heb vandaag het “Alleen Krachtig Verder Plan” helemaal afgewerkt! En ik heb een heel krachtig en voldaan gevoel vanbinnen. Ik heb zelfs tijdens het koken gezongen en gedanst op een bijzonder Zweeds liedje. Een stukje uit het liedje: “Ik heb je vandaag niet nodig. De kracht die in mij is, stelt me in staat om vrij van jou te zijn. Natuurlijk doet het pijn om opnieuw te beginnen en terug te kijken. Om nu alleen te zijn in de liefdesdroom die er was. Maar wij tweeën waren nooit waar. Ik heb je vandaag niet nodig…”

Hoe mooi is dit! Ik rond het AKVP vandaag helemaal af, ik vind dit liedje, deze tekst en ik geniet hier zo van dat ik sta mee te zingen en dansen in de keuken! Geweldig toch! Dit maakt me zo blij.
Mij heeft het heel veel kracht gegeven en inzichten. Ik heb dankzij het AKVP een ‘klik’ kunnen maken en ik ben na elk hoofdstuk gegroeid en ik kon daardoor ook stappen zetten in mijn verwerkingsproces. Meer afstand nemen, mijn ex-geliefde meer loslaten, het verdriet en de pijn beter verwerken door de verkregen inzichten. Ik kan me beter focussen op mezelf, ik kan beter alleen zijn. Ik voel op elk vlak een verbetering. Mijn hart begint te helen. Door het AKVP voelde ik me gesteund, begrepen, en door er actief mee aan de slag te gaan kon ikzelf iets veranderen, veel sneller dan verwacht.  Ik ben heel tevreden over het AKVP! Het is zeer liefdevol, professioneel en helder geschreven.

Ik heb er persoonlijk zoveel aan gehad, het heeft me zo goed geholpen. Ik heb zelfs met plezier elk hoofdstuk afgewerkt en ik zou nog wel even willen doorgaan. Maar je moet natuurlijk ook alles verwerkt krijgen.  Ik had zelfs het gevoel toen ik met het AKVP aan het werk was, dat ik het van de daken wou schreeuwen hoeveel deugd dit me doet. Hoe krachtig dit is. Dat het onmisbaar is voor iedereen die liefdesverdriet heeft. Dat ik zo dankbaar ben dat jij lieve Hester en jouw AKVP op mijn pad is gekomen! Ik wil het iedereen aanraden!

Deelneemster 44 jaar

Na eindeloos tegen vrienden en familie over mijn ex te hebben geklaagd, voelde ik gewoon dat ik een ander liedje moest zingen. Na een paar boeken en websites stuitte ik op de Het Alleen Krachtig Verder Plan van Hester. Wat fantastisch, heel leesbaar, kleine stapjes en steeds dichter naar mijn eigen weg. Heel concreet, en vooral heel effectief! Ik kan het iedereen die een nare scheiding doorgaat aanraden!”.

Nadat ik Hesters Alleen Krachtig Verder Plan had doorlopen voel ik me lichter. Ik constateerde dat ik over de breuk heen ben. Er lag eerst een baksteen op mijn hart, maar die baksteen heb ik ervan getild door haar veelzijdige adviezen. Ik kijk nu terug op mijn relatie met een dankbaar gevoel.

Als ik nu terugdenk aan mijn ex, zijn het een soort korte flitsjes, er zit geen rot gevoel meer bij die herinneringen. Er is afstand tussen de herinneringen en de emoties.

Ik voelde dat ik een nieuwe weg moest inslaan, alsof het een soort van verplichting was van mezelf. Toen ik eerst de online masterclass had gevolgd, vond ik Hesters aanpak al zo verhelderend en ben direct gestart met Het Alleen Krachtig Verder Plan. Het was best confronterend dat ik het geluk niet elders kan vinden, maar eerst in mezelf; dat is toch wat je overal leest. Maar hoe je dat vervolgens doet, dát heeft Hester me wel geleerd.

Het online programma heeft mij heldere inzichten en houvast gegeven tijdens mijn periode van liefdesrouw. (Verdriet is een te klein woord voor deze vreselijke periode).

Door het programma realiseerde ik me dat ik al verder in mijn proces was dan gedacht, dat gaf hoop en perspectief.

Ik raad iedereen die liefdesrouw ervaart dit programma aan. Zelf was ik op zoek naar een verklaring van mijn gevoel (als je medische klachten ervaart, Google je het toch ook?!).

Dit programma gaf mij antwoorden, daardoor ervaarde ik rust en acceptatie.

Maar liefst 3 liefdevolle bonussen voor jou:

BONUS #1 De Eenzaamheid Kit

Een van de meest nare gevoelens na een relatiebreuk is eenzaamheid. Je voelt je eenzaam nu je huis stil is, je bed koud is, je geen gerommel hoort in de keuken en de avond als een deken over je heen valt. Om nog niet te spreken van die lege weekenden.

In Het Alleen Krachtig Verder Plan leer ik je wat je kan doen om die eenzaamheid aan te pakken. Je leert welke activiteiten je kan inzetten. Veel mensen zeggen tegen mij dat ze nog steeds fijne vrienden hebben en een goed netwerk, maar zich toch eenzaam voelen. Ik leer je vooral om met de gevoelens van eenzaamheid om te gaan in jezelf, zodat je je eigen beste vriend wordt, zodat je prima ook even alleen kan zijn.

Reguliere prijs: € 147,-

Bonus #2: De Jaloezie Strategie

Je voelt jaloezie, stekende jaloezie. Bijvoorbeeld als je ex alweer een nieuwe partner heeft. Geloof me, ik weet er alles van. Speciaal omdat ik weet wat jaloezie met je gemoedstoestand kan doen, heb ik een uitvoerige strategie gewijd aan deze emotie. Ik leer je hoe de jaloezie een positieve draai geeft, zodat jij jaloezie uit je leven bant. Niet alleen jaloezie naar je ex, maar sowieso jaloezie naar mensen in je omgeving die wel happy zijn. Klinkt lastig, maar is het echt niet! Ik leer hoe de mindfuck van jaloezie beetpakt en loslaat.

Reguliere prijs: € 189,-

Bonus # 3: Het Nieuwe Liefde Actieplan

Je hebt de vorige liefde achter je moeten laten en je wil verder met je leven.  Terwijl je aan het daten bent, sluimert het liefdesverdriet nog. Veel mensen vragen zich af:

  • Wanneer ben ik aan daten en een nieuwe liefde toe?
  • Wanneer ben ik klaar met mijn ex?
  • Ben ik niet al te snel met daten?
  • Ik heb iemand ontmoet en ik geloof dat ik verliefd ben, maar weet het niet zeker, mijn ex zit nog zo in mijn hoofd.
  • ik doe hetzelfde in mijn nieuwe relatie als in mijn vorige relatie en dit zorgt voor wrijving tussen ons

In Het Nieuwe Liefde Actieplan krijg je heldere adviezen over hoe je vrij van je ex een nieuwe liefde ontmoet en hoe je deze nieuwe relatie fris opstart. Je leert wat je wel en niet in een nieuwe partner wil vinden en je leert hoe je kiest voor het juiste moment voor een nieuwe liefde. Ik leer je ook hoe je niet meer in dezelfde valkuilen stapt als bij je vorige relatie.

Super toch? Alles in het kader van een nieuwe toekomst die jij zelf opstart en waar je direct mee kan beginnen.

Reguliere prijs: € 289,-

Wat is jouw investering?

Had je het bovenstaande los aangeschaft, dan zou je uitkomen op:

De Eenzaamheid Kit, ter waarde van € 147,-

De Jaloezie Strategie, ter waarde van € 189,-

Het Nieuwe Liefde Actieplan , ter waarde van € 289,-

TOTAAL: € 625,

Maar nu voor slechts: € 97,-

Je hebt na het afrekenen DIRECT toegang, dus je kan DIRECT aan de slag!

Ja, stuur mij het GRATIS e-book

Dank je wel! Vanaf nu ontvang je regelmatig onze tips.