Hoe ga jij 2024 in?

doelen-2024

Het jaar 2023 bracht uitdagingen en veranderingen met zich mee, en jij hebt een pijnlijke relatiebreuk moeten verwerken. Het is begrijpelijk dat dit een moeilijke periode is geweest, maar laten we samen naar de toekomst kijken en ons richten op het jaar 2024 met hernieuwde energie en vastberadenheid.


Een nieuw jaar is altijd een kans voor een frisse start, en dat geldt zeker voor jou!

Je wilt geen sneue bachelorette of bachelor meer zijn, maar een krachtige vrouw of man die het leven in eigen hand neemt.


Speciaal voor jou heb ik daarom hieronder een lijstje wat je mee kan nemen in jouw jaarplan 2024:

  • Zelfreflectie: Neem de tijd om na te denken over wat er fout is gegaan in je vorige relatie en wat je hiervan hebt geleerd. Dit zal je helpen om te groeien en je toekomstige relatie sterker te maken.
  • Doelen stellen: Stel persoonlijke doelen die jouw welzijn en geluk bevorderen. Denk aan gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en vrijetijdsbesteding.
  • Zelfzorg: Een gezonde geest en een gezond lichaam zijn essentieel voor jouw welzijn. Zorg voor voldoende slaap, beweging en gezonde voeding.
  • Nieuwe ervaringen: Probeer nieuwe dingen uit en ontmoet nieuwe mensen. Dit helpt je om te groeien en nieuwe connecties te maken.
  • Therapie of coaching: Als je merkt, dat de pijnlijke relatiebreuk of scheiding nog steeds invloed heeft op je welzijn, overweeg dan professionele hulp. Therapie of coaching bij mijn kan je helpen om je emoties te verwerken en sterker uit de situatie te komen.

Laten we samenwerken om van 2024 een jaar van persoonlijke groei en geluk te maken.
Je hebt de kracht om jouw leven opnieuw vorm te geven en te streven naar een toekomst waarin je je volledig vervuld en gelukkig voelt.

Samen op weg naar een geweldig en liefdevol 2024!


PS: ben je man, check dan mijn nieuwe website: speciaal voor hoog opgeleide mannen die een relatiebreuk te boven willen komen.

Delen is Lief!

Hester Schaart, liefdesverdriet psycholoog

Professionele hulp bij liefdesverdriet en het verwerken van je relatiebreuk.

Veelgelezen: