– Online masterclass –
Ontdek hoe je met 6 stappen je liefdesverdriet overwint, zodat je je ex los laat.

E

Een concreet stappenplan om over de breuk heen te komen en te focussen op je eigen geluk.

E

Een hands-on methode om rust te krijgen in je hoofd, zodat je weer grip krijgt op jouw leven.

E

Dè manier om je liefdesverdriet te overwinnen, zodat je je ex niet meer mist.

Herstel je gebroken hart krachtig met behulp van

deze gratis online masterclass

Je bent verlaten en voelt je in de steek gelaten door je ex-partner. Je voelt de hele dag een steek in je hart, vooral als je iets ziet wat je direct aan jouw ex doet denken. Je hoopt zo dat het weer goed komt. Je mist je ex geliefde enorm.

Je hebt je nog nooit zo rot hebt gevoeld. Deze pijn is met niets vergelijkbaar. Je staat alleen op en de hele dag mis je je ex. Je bent bezig met nadenken over wat er mis ging tussen jullie. Je mist het samen zijn, het gezamenlijke leven in jullie huis, met jullie kinderen, met jullie dromen en verlangens. Samen is er  geen toekomst meer, terwijl je dat wel heel erg had gehoopt. Je bent ervan overtuigd dat het leven nooit meer zo mooi wordt als vroeger met je ex.

Hoe zou het voor je zijn om weer met plezier naar de toekomst te kijken en los te komen van je ex. Dat je je leven weer oppakt en weer gelukkig bent, ook zonder partner. Dat je weer het leven tegemoet lacht en niet meer achterom kijkt. Dat is mogelijk als je mijn gratis online masterclass kijkt.

Fix your broken heart

Ontdek hoe je weer vol en krachtig in het leven komt te staan, zonder daarbij je ex nodig te hebben.

Ja, ik neem deel aan de masterclass:

Hoe je met 6 Heldere Stappen je Liefdesverdriet Achter je Laat

Dit is een vooraf opgenomen masterclass en duurt ongeveer een uur. Tip: kijk de masterclass volledig af. Ik geef je belangrijke inzichten. 

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan de Liefdesverdrietpsycholoog om mijn persoonsgegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Ik ben Hester Schaart, Gezondheidszorgpsycholoog  én ervaringsdeskundige op het gebied van liefdesverdriet. Het is mij ook overkomen, keihard gedumpt worden. Vandaar dat ik als geen ander weet hoe na zo’n zware gebeurtenis weer richting te moeten geven aan het leven.

Als psycholoog heb ik verstand van het dealen met zware emoties, trauma, depressie en zware rouw. Ik heb sinds 2008 een eigen praktijk en al honderden mensen geholpen bij hun psychisch leed.

Laat mij daarom jou helpen met jouw nieuwe leven en jouw verandering na een relatiebreuk. Deze online masterclass kost je geen cent, alleen maar je tijd van een klein uurtje achter je eigen computer of smartphone.

Wat krijg jij in deze online masterclass?

E

6 stappen die onmiddellijk je liefdesverdriet laten stoppen

E

Concrete adviezen hoe je weer blij met jezelf kan worden, nadat je bent verlaten door je partner

E

Hoe je enkel en alleen maar de dingen doet die jou gelukkig maken en je niet aandacht besteed aan je ex.

Wat een heldere uitleg over wat liefdesverdriet allemaal doet met je lichaam, je hart en je brein. Ik heb me de afgelopen jaren vaak genoeg willen wenden tot een cardioloog. Ik dacht regelmatig dat ik letterlijk een gebroken hart had. Nóg wel eens wanneer ik hartkloppingen heb of druk op mijn borst. Nu snap ik wat er aan de hand met me is en wat ik moet doen om mijn hartklopppingen af te laten nemen.

Deelneemster (33 jaar)

Ik vond het ontzettend prettig om aan de online masterclass mee te doen. Iedere deelnemer werd betrokken en al gauw had ik het gevoel dat Hester er echt voor iedereen met liefdesverdriet er wil zijn. Ze legt heel helder uit dat liefdesverdriet veel pijn doet, maar dat er ondanks alle drama en ook wel een lichtpuntje schijnt aan de horizon. Door de online masterclass kreeg ik weer een beetje hoop, en dat was erg nodig!  De tools je meekrijgt in de masterclass zorgden bij mij al heel snel voor meer lichtheid in mijn stemming.

Deelneemster (52)

Praktische zaken:

Deze online masterclass is online, gewoon vanaf jouw eigen computer of telefoon, thuis of onderweg.

Jouw investering: helemaal gratis

 

De tips van Hester kan ik niet vaak genoeg horen. No contact, onthouding, jezelf opnieuw uitvinden, je vrienden koesteren en jezelf….. en geen sex met je ex. Hahaha. Dat is het meest stomme wat ik ooit heb gedaan. En ik deed het niet eens omdat ik de sex met haar zo geweldig vond. Het was de verbinding die ik ermee tot stand kon laten komen.

Deelnemer (48 jaar)

Dus vooral de lijm voor je gebroken hart, zodat je weer zelfverzekerd naar de toekomst kijkt en de emotionele tornado in je hoofd is veranderd in een lekker zomerbriesje.

Aarzel dus niet langer, maak een einde aan de pijn en kom voor jezelf in actie!

Want liefdesverdriet is altijd pijnlijk en slaat veelal in als een bom. Wanneer je liefdesverdriet niet goed verwerkt, zorgt dat op langere termijn voor voor negatieve  consequenties. Zoals het niet meer beginnen aan een nieuwe relatie, omdat je niet meer durft te geloven in de liefde. Of gevoelens van angst en verbittering, waarbij je sceptisch wordt over relaties van anderen. Of gevoelens van eenzaamheid en jouw huisdier je beste vriend wordt, terwijl je achter de geraniums zit te gluren naar buiten.

Dankzij mijn methodiek (die ik succesvol bij vele cliënten heb toegepast) ontstaat er straks weer routine, ritme en regelmaat in jouw alledaagse leven en is er automatisch minder tijd en gelegenheid om terug te kijken en te blijven hangen in het verleden.

Meld je vandaag nog aan
Helemaal gratis

Wat fijn om deze masterclass bij te wonen!  

Nooit geweten dat er een liefdesverdriet psycholoog bestond. Ze zou ook goed tot haar recht komen bij school of life.

Dit is universele thematiek!

Deelneemster (45 jaar)

Ja, stuur mij het GRATIS e-book

Dank je wel! Vanaf nu ontvang je regelmatig onze tips.