De zomervakantie is volop in gang en ook ik geniet van mijn vakantie. 

Maar liefdesverdriet heeft nooit vakantie en heb je juist nu behoefte, omdat je relatie is verbroken, aan tips om je liefdesverdriet te overwinnen. 

Omdat ik nu geen live masterclasses geef, wil ik jou natuurlijk wel helpen. Daarom bied ik je een vooraf opgenomen masterclass aan die zeker net zo waardevol is als een live masterclass. 

Meld je aan, je ontvang een email met de link en kijk direct de masterclass. 

– Online masterclass –
Hoe je met 6 stappen je liefdesverdriet overwint en je ex los laat.

E

Een concreet stappenplan om je ex los te laten en je te  focussen op je eigen geluk.

E

Een hands-on methode om rust te krijgen in je hoofd, zodat je weer grip krijgt op jouw leven.

E

Dè manier om je liefdesverdriet te overwinnen, zodat je je ex niet meer mist.

Herstel je gebroken hart krachtig met behulp van

deze (vooraf opgenomen) gratis online masterclass

 Je bent verlaten en voelt je in de steek gelaten door je ex-partner. Je voelt de hele dag een steek in je hart, vooral als je iets ziet wat je direct aan jouw ex doet denken.

Je hebt je nog nooit zo rot hebt gevoeld. Deze pijn is met niets vergelijkbaar. Je staat alleen op en de hele dag mis je je ex. Je bent bezig met nadenken over wat er mis ging tussen jullie. Je mist het samen zijn, het gezamenlijke leven in jullie huis, met jullie kinderen, met jullie dromen en verlangens. Samen is er  geen toekomst meer, terwijl je dat wel heel erg had gehoopt. Je bent ervan overtuigd dat het leven nooit meer zo mooi wordt als vroeger met je ex.

Hoe zou het voor je zijn om weer met plezier naar de toekomst te kijken en los te komen van je ex? Dat je je leven weer oppakt en weer gelukkig bent, ook zonder partner. Dat je weer het leven tegemoet lacht en niet meer achterom kijkt?

Dat is mogelijk als je mijn gratis online masterclass kijkt.

Fix your broken heart

Dit was een zeer verhelderende webinar. Het is de eerste keer dat ik zo’n gefundeerde en goed gebrachte webinar over dit thema volgde! Heel erg bedankt!

Deelneemster online Masterclass

Wat ik van de online masterclass van Hester heb geleerd:
Een positieve bevestiging van de moeilijke weg die ik reeds heb afgelegd en tot voor kort niet zeker wist of en hoe mijn ex los te laten.

Nu  weet ik (en voel ik dat vooral) wel. En dat voelt als een bevrijding. Een heuse opluchting. Ik kan nu weer verder met mijn leven.

Deelneemster 62

Online Masterclass

Ben jij er klaar voor om weer vol en krachtig in het leven te staan, zonder daarbij je ex nodig te hebben?

Ja, ik neem deel aan de masterclass:

Hoe je met 6 Heldere Stappen je Liefdesverdriet Achter je Laat

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan de Liefdesverdrietpsycholoog om mijn persoonsgegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Ik ben Hester Schaart, Gezondheidszorgpsycholoog van beroep én ervaringsdeskundige op het gebied van liefdesverdriet. Het is mij ook overkomen, keihard gedumpt worden. Vandaar dat ik als geen ander weet hoe na zo’n zware gebeurtenis weer richting te moeten geven aan het leven.

Als psycholoog heb ik verstand van het dealen met zware emoties, trauma, depressie en zware rouw. Ik heb sinds 2008 een eigen praktijk en al honderden mensen geholpen bij hun psychisch leed.

Laat mij daarom jou helpen met jouw nieuwe leven en jouw verandering na een relatiebreuk. Deze online masterclass kost je geen cent, alleen maar je tijd van een klein uurtje achter je eigen computer of smartphone.

Wat krijg je in deze online masterclass?

E

6 stappen die onmiddellijk je liefdesverdriet laten stoppen

E

Concrete adviezen hoe je weer blij met jezelf kan worden, nadat je bent verlaten door je partner

E

Hoe je enkel en alleen maar de dingen doet die jou gelukkig maken en je niet aandacht besteed aan je ex.

E

Al jouw antwoorden die je mag vragen aan mij over jouw specifieke liefdesverdriet, ik neem alle tijd voor jou!

Wat een heldere uitleg over wat liefdesverdriet allemaal doet met je lichaam, je hart en je brein. Ik heb me de afgelopen jaren vaak genoeg willen wenden tot een cardioloog. Ik dacht regelmatig dat ik letterlijk een gebroken hart had. Nóg wel eens wanneer ik hartkloppingen heb of druk op mijn borst. Nu snap ik wat er aan de hand met me is en wat ik moet doen om mijn hartklopppingen af te laten nemen.

Deelneemster (33 jaar)

Ik vond het ontzettend prettig om aan de online masterclass mee te doen. Iedere deelnemer werd betrokken en al gauw had ik het gevoel dat Hester er echt voor iedereen met liefdesverdriet er wil zijn. Ze legt heel helder uit dat liefdesverdriet veel pijn doet, maar dat er ondanks alle drama en ook wel een lichtpuntje schijnt aan de horizon. Door de online masterclass kreeg ik weer een beetje hoop, en dat was erg nodig!  De tools je meekrijgt in de masterclass zorgden bij mij al heel snel voor meer lichtheid in mijn stemming.

Deelneemster (52)

Praktische zaken:

Deze masterclass is online en vooraf opgenomen. Je kijkt deze gewoon vanaf jouw eigen computer of telefoon, thuis of onderweg.

Jouw investering: helemaal gratis.

De tips van Hester kan ik niet vaak genoeg horen. No contact, onthouding, jezelf opnieuw uitvinden, je vrienden koesteren en jezelf….. en geen sex met je ex. Hahaha. Dat is het meest stomme wat ik ooit heb gedaan. En ik deed het niet eens omdat ik de sex met haar zo geweldig vond. Het was de verbinding die ik ermee tot stand kon laten komen.

Deelnemer (48 jaar)

Dus vooral de lijm voor je gebroken hart, zodat je weer zelfverzekerd naar de toekomst kijkt en de emotionele tornado in je hoofd is veranderd in een lekker zomerbriesje.

Aarzel dus niet langer, maak een einde aan de pijn en kom voor jezelf in actie!

Want liefdesverdriet is altijd pijnlijk en slaat veelal in als een bom. Wanneer je liefdesverdriet niet goed verwerkt, zorgt dat op langere termijn voor narigheid. Zoals het niet meer beginnen aan een nieuwe relatie, omdat je niet meer durft te geloven in de liefde. Of bange gevoelens, waarbij je sceptisch wordt over relaties van anderen. Of dat je je zo eenzaam voelt dat alleen jouw huisdier je beste vriend is, terwijl je achter de geraniums gluurt naar buiten.

Dankzij mijn methodiek (die ik succesvol bij vele cliënten heb toegepast) ontstaat jouw zinvolle leven en is er automatisch minder tijd en gelegenheid om terug te kijken en te blijven hangen in het verleden.

Meld je vandaag nog aan
Helemaal gratis

Wat fijn om deze masterclass bij te wonen!  

Nooit geweten dat er een liefdesverdriet psycholoog bestond. Ze zou ook goed tot haar recht komen bij school of life.

Dit is universele thematiek!

Deelneemster (45 jaar)

Ja, stuur mij het GRATIS e-book

Dank je wel! Vanaf nu ontvang je regelmatig onze tips.