Krachtig Verder Plan

 uit elkaar en nog steeds een gebroken hart?

Ontdek hoe je weer gelukkig wordt!

Herken je dit?

 

De hele dag duikt jouw ex-geliefde in je gedachten op. Steeds weer die kwellende gedachten over het enorme gemis. Je tranen moet je zien te onderdrukken op de meest onmogelijke momenten: een liedje van jullie samen, een foto van een oude vakantie, die ene film waar jullie vreselijk om hebben gelachen.

Het lukt je maar niet om je dag vrolijk te beginnen en uitgerust je bed uit te stappen. Je peinst over hoe het zou zijn als jullie weer samen zouden zijn.

Je wilt het niet, maar steeds weer komen alle herinneringen boven: De mooie vakanties, de feestjes, maar ook de ruzies en de oeverloze discussies. Je zou de tijd wel willen terugdraaien, maar het zal nooit meer zo fijn worden als toen. Je fantaseert over hoe hij vrijt met zijn nieuwe vriendin, terwijl jij somber naar die lege stoel aan je keukentafel staart. Hij stapt weer blij door het leven en jij hebt geen idee hebt hoe je ooit weer gelukkig kan worden.

Je voelt je onzeker, omdat je van alles tegelijk voelt: je mist hem, je baalt van hem, je houdt van hem, je haat hem. Door al die gedachten over hem, raak je verstrikt in je eigen gedachten wat stress geeft.

Je wilt zo graag door met je leven, maar je hebt geen idee hoe je dat moet doen. Ergens besef je wel dat je door een rouwproces heen moet. Maar het duurt al zo lang, wanneer is het nu eens klaar? Je wilt maar 1 ding en dat is dat je hem kan loslaten, linksom of rechtsom. Je wilt je leven weer oppakken en niet steeds worden ingehaald door alle herinneringen en het gemis.

De mensen om je heen denken, dat je helemaal niet meer met hem bezig bent. Je hebt ook zoveel over hem gepraat, geklaagd en gejammerd, dat zelfs je beste vriendinnen zich niet meer kunnen voorstellen dat je überhaupt nog aan hem denkt. Als je er over begint, zeggen ze: ‘Wat? Ben je nog met hem bezig! Daar heb je niks aan, laat die vent gaan. Ga op zoek naar een ander. Er zijn veel leukere en lievere mannen voor je, echt en dat verdien je ook!’ Met dat soort uitspraken kan je niks beginnen. Het is lief van ze bedoeld, maar je vindt zelf helemaal niet dat je iets verdient. Je bent nog lang niet aan een ander toe.

Je weet werkelijk niet hoe je uit deze zware groef moet komen. Het lijkt wel alsof je voor altijd aan deze man en het leven met hem vastgelijmd zit. Nu het over is, is je hele leven in duigen gevallen en je hebt geen idee hoe je je weer beter kan gaan voelen.

Wat zou het heerlijk zijn om de onbezorgdheid weer te kunnen voelen. De zon op je huid te voelen branden, zonder de plaatjes met hem erbij. Hoe heerlijk zou het zijn als je de zwaarte van je af zou kunnen werpen en genieten van een middag met een vriendin, zonder je eigen geklaag tegen haar te horen. Gewoon babbelen over koetjes en kalfjes en dan met een tevreden en voldaan gevoel weer naar huis, je eigen huis, jouw plek onder de zon?

Als je dit rouwproces niet aangaat, dan bestaat de kans dat je nooit meer gelukkig worden, terwijl jouw ex wel het leven vrolijk heeft opgepakt. Hoe zou het zijn als je hem kan loslaten? Dat je over de relatiebreuk heen bent?

Wat zou het fijn zijn om je weer vrij te voelen, te kunnen doen wat je zelf wilt, zonder verdrietige gedachten, gewoon lekker rustig en tevreden? En hoe heerlijk zou het dan zijn om te daten, te spelen, te flirten? Eens rond te kijken naar mannen of vrouwen. Wie vind je leuk, wie is aantrekkelijk? Hoe fijn zou het zijn om de ruimte in je hoofd en hart en lijf te voelen om vrij met die gedachten te spelen. En dan misschien zelfs op den duur een lieve nieuwe partner te vinden, iemand die er voor je is, iemand die je lief en leuk vindt en aantrekkelijk? Of om happy alleenstaand te blijven, met een prima vrolijk en single leven, waarin je geen partner nodig hebt voor jouw geluk?

Of je nu single wilt blijven of weer uiteindelijk iemand wilt ontmoeten, je wilt Vooruit en niet meer Achteruit. Je wilt dat jouw gebroken hart krachtig herstelt.

Ontdek nù het geheim over de unieke verwerkingsformule van een relatiebreuk na een lange relatie

Dat is mogelijk:

Als je je ex wilt loslaten, start dan vandaag nog met Het Krachtig Verder Plan. Het Krachtig Verder Plan helpt jou om je eigen leven weer terug te krijgen, zodat je niet meer bezig bent met het verleden, maar juist met jouw toekomst. Het helpt jouw stap voor stap door het losmaakproces heen.

Aan het einde van het Krachtig verder Plan is jouw gebroken hart krachtig herstelt.

Dan sta je ‘s morgens weer met een glimlach op, omdat je nieuwsgierig bent naar wat de dag jou brengt.

Je zingt lachend hardop mee met een liedje op de radio, omdat je je gewoonweg vrij en vrolijk voelt.

Je blaakt van zelfvertrouwen en geeft jezelf een vette glimlach elke keer als je in de spiegel kijkt.

Je vindt jezelf namelijk een sterke vrouw, die zichzelf liefheeft en die heel goed weet wat ze met haar nieuwe leven wil.

Je komt tevreden thuis na je werk en maakt iets lekker klaar voor jou alleen. Het voelt helemaal prima om alleen te koken en te eten, want je voelt je gewoonweg helemaal compleet.

Je maakt leuke plannen voor je vrije tijd en het voelt goed om een keer een avond in je eentje door te brengen. Als je vriendinnen een keer niet kunnen, vind je het prima om alleen naar het museum te gaan of dat ene leuke stadje te bezoeken.

Het kan je helemaal niet zoveel schelen of jouw ex happy is of niet, de plaatjes in je hoofd gaan over jou en niet meer over hem. Je hebt zin in de toekomst, omdat je vertrouwen hebt in wat er nog allemaal gaat gebeuren: een nieuwe liefde of prima alleenstaand.

Alleen Krachtig Verder

Module 1

In deze module leg ik je precies uit wat verwerking is en waarom verwerken een noodzakelijke stap is bij het loslaten van je ex-partner en het leven dat je met je ex-partner hebt gehad. Daarbij krijg je een heldere uitleg over het waarom van de gevoelsachtbaan bij liefdesverdriet en hoe het komt dat loslaten super ingewikkeld is.

Module 2

Je voelt je waardeloos, onzeker en in de steek gelaten. Ik weet het: allemaal hele nare emoties die je het liefst niet wil voelen. In deze module leg ik je uit hoe je van deze gevoelens afkomt. Ook als jij degene bent die de ander heeft verlaten.

Module 3

In deze module leg ik uit dat de rouw ook effect heeft op je lichaam. Waarom heet liefdesverdriet hartzeer? Verder laat ik je zien hoe jouw hechting effect heeft op je liefdesverdriet. Inzicht in jouw binnenwereld en zorg voor jezelf staan centraal hierin.

Module 4

Hunkeren, fantaseren, jaloezie, angst, verdriet , schuld en schaamte: Allemaal gevoelens die na een relatiebreuk opkomen. Ik leer je in deze module hoe je deze gevoelens doorleeft, accepteert om ze uiteindelijk los te kunnen laten.

Module 5

Natuurlijk voel je je ook boos. Hoe zit dat met die gevoelens van boosheid? Voel jij ze of zelfs helemaal niet, terwijl je wel in de steek bent gelaten door iemand waar je van hebt gehouden. Deze hele module gaat over je boosheid en de betekenis van jouw boosheid.

Module 6

Deze module legt een belangrijk mechanisme uit bij het verwerken van een groot verlies, zoals een relatie. Namelijk dat het ene verlies een ander verlies triggert. Ik leg je uit hoe dit werkt, zodat je jezelf snapt.

Module 7

Hoe moet het nou als je weer gevoelens voor een ander krijgt, terwijl je ook nog verdrietig bent om je ex? En is het handig om dan ook seks te hebben? Deze module legt alles uit over het al dan niet moeten aangaan van een nieuwe relatie.

Module 8

Deze laatste module gaat over jouw nieuwe koers. Wat levert jouw gebroken hart je op, wat heb je ervan geleerd en vooral: hoe ga je nu verder zonder rancune of onzekerheid. Een prachtige module in deze reeks.

Het Krachtig Verder Plan is een jaartraject en vraagt een investering van € 1.395,00 of 4 termijnen van € 348,75 per termijn.  

Mocht je in 4 termijnen betalen, dan ontvang je ieder kwartaal een factuur.

Het Krachtig Verder Plan omvat:

Een vijftal sessies van 60 minuten met mij in mijn praktijk:
eens per 2 weken. In ieder gesprek geef ik je naast een enorm getraind luisterend oor advies op maat, waardoor je gaat afrekenen met het verleden. Je ervaart bij mij een gouden mix van expertise, erkenning, humor, bakken ervaring en heldere aanzet om je leven  weer op te pakken. We werken samen, en de gesprekken gaan specifiek over jou alleen en jouw relatiebreuk. De gesprekken kunnen face to face, of online: waar jij de voorkeur voor hebt. 

 

Een enorm uitgebreid online programma met maar liefst 11 modules met uitleg, video’s en schrijfopdrachten. De video’s bevatten mijn uitleg over hoe je je meer grip krijgt op je gedachten en gevoelens, nuttige meditatieoefeningen om je te ontspannen en veel praktische tips over hoe je stap voor stap deze nieuwe fase in je leven vorm geeft. Zodat je uiteindelijk de relatie breuk compleet hebt verwerkt en je ex hebt losgelaten. Geen ingewikkelde psychologische theorieën over  jouw psychologische valkuilen, maar praktische tips om je beter te voelen. Ook geen goedkope trucjes om je verleden te "dissen" of je ex terug te winnen, maar heldere handvatten om grip te krijgen op je emoties. Jij krijgt 1 jaar toegang tot het online programma. Op vakantie gaan is geen probleem, je kunt gewoon later weer inloggen. Hieronder vind je de inhoud van de 11 modules.

Iedere 2 weken wordt er een module voor jou klaargezet.

Je hebt met mij een individueel gesprek in week 1, week 3, week 5, week 7 en week 10 van een uur.

Ervaringen van Deelnemers

Ik heb vandaag het “Krachtig Verder Plan” helemaal afgewerkt! En ik heb een heel krachtig en voldaan gevoel vanbinnen. Ik heb zelfs tijdens het koken gezongen en gedanst op een bijzonder Zweeds liedje.

Een stukje uit het liedje: “Ik heb je vandaag niet nodig. De kracht die in mij is, stelt me in staat om vrij van jou te zijn. Natuurlijk doet het pijn om opnieuw te beginnen en terug te kijken. Om nu alleen te zijn in de liefdesdroom die er was. Maar wij tweeën waren nooit waar. Ik heb je vandaag niet nodig…”

Deelneemster, 42 jaar

Het Krachtig Verder Plan heeft mij heldere inzichten en houvast gegeven tijdens mijn periode van liefdesrouw. Verdriet is een te klein woord voor deze vreselijke periode. Door het programma realiseerde ik me dat ik al verder in mijn proces was dan gedacht, dat gaf hoop en perspectief. Ik raad iedereen die liefdesrouw ervaart dit programma aan. Zelf was ik op zoek naar een verklaring van mijn gevoel (als je medische klachten ervaart, Google je het toch ook?!). Dit programma gaf mij antwoorden, daardoor ervaarde ik rust en acceptatie. 

Deelneemster 60 jaar

Nadat ik Hesters Krachtig Verder Plan had doorlopen voel ik me lichter. Ik constateerde dat ik over de breuk heen ben. Er lag eerst een baksteen op mijn hart, maar die baksteen heb ik ervan getild door haar veelzijdige adviezen. Ik kijk nu terug op mijn relatie met een dankbaar gevoel.

Als ik nu terugdenk aan mijn ex, zijn het een soort korte flitsjes, er zit geen rot gevoel meer bij die herinneringen. Er is afstand tussen de herinneringen en de emoties

Deelnemer, 51 jaar

Ik heb er persoonlijk zoveel aan gehad, het heeft me zo goed geholpen. Ik heb zelfs met plezier elk hoofdstuk afgewerkt en ik zou nog wel even willen doorgaan. Maar je moet natuurlijk ook alles verwerkt krijgen.  Ik had zelfs het gevoel toen ik met het KVP aan het werk was, dat ik het van de daken wou schreeuwen hoeveel deugd dit me doet. Hoe krachtig dit is. Dat het onmisbaar is voor iedereen die liefdesverdriet heeft. Dat ik zo dankbaar ben dat jij lieve Hester en jouw KVP op mijn pad is gekomen!

Ik wil het iedereen aanraden!

Deelnemer, 44 jaar

Hoe mooi is dit! Ik rond het KVP vandaag helemaal af, ik vind dit liedje, deze tekst en ik geniet hier zo van dat ik sta mee te zingen en dansen in de keuken! Geweldig toch! Dit maakt me zo blij.

Mij heeft het heel veel kracht gegeven en inzichten. Ik heb dankzij het KVP een ‘klik’ kunnen maken en ik ben na elk hoofdstuk gegroeid en ik kon daardoor ook stappen zetten in mijn verwerkingsproces. Meer afstand nemen, mijn ex-geliefde meer loslaten, het verdriet en de pijn beter verwerken door de verkregen inzichten. Ik kan me beter focussen op mezelf, ik kan beter alleen zijn. Ik voel op elk vlak een verbetering. Mijn hart begint te helen.

Door het KVP voelde ik me gesteund, begrepen, en door er actief mee aan de slag te gaan kon ikzelf iets veranderen, veel sneller dan verwacht.  Ik ben heel tevreden over het KVP! Het is zeer liefdevol, professioneel en helder geschreven.

Deelneemster 54 jaar

Aantal Deelnemers

Gesprekken

Veelgestelde vragen

Mijn relatie was geheim en nu over. Het programma is dus vast niet voor mij.

Of de relatie nu geheim was of in het openbaar, de pijn van een breuk is er niet minder om. Niemand komt te weten dat je dit programma volgt. Ik waarborg jouw privacy en geef jouw gegevens nooit aan iemand anders. Juist als een breuk ook geheim moet blijven, is dat voor jou des te pijnlijker. Ik steun je bij dit rouwproces. De pijn slijt toch vanzelf, dat zegt iedereen namelijk: ik moet het de tijd geven.

Ja, de tijd heelt alle wonden, zeggen ze. Liefdesverdriet kan hevige pijn veroorzaken die lang kan aanhouden. Soms duurt het jaren. En soms gaat het over, als je maar lang genoeg wacht. Maar is dat nodig? Door gericht aandacht te schenken aan je verdriet, leer je het sneller kennen en kan je het eerder achter je laten. Waardoor je weer eerder vertrouwen in jezelf en in de liefde krijgt. Als je niks doet aan je verdriet, kan het gaan vastzitten en heb je ook zelfs kans dat je er letterlijk ziek van wordt.

Ik heb maar een korte liefde gehad, maar de breuk doet zo'n zeer; past het traject dan wel bij mij?

Ook bij een korte heftige verliefdheid is de pijn van de breuk soms hevig. Er is iets geweest in die korte liefde wat bij jou diepe indruk heeft gemaakt. Het kost tijd en aandacht om dat te begrijpen. Het programma helpt je bij het verwerkingsproces van deze korte liefde.

Mag ik de gesprekken met jou online doen?

Ja, ik heb de beschikking over een speciaal voor zorgaanbieders een ontwikkelde software, waarmee veilig online de afspraak kunnen doen. Je hoeft hiervoor geen programma te downloaden.

Ik kan alleen dit bedrag niet in 1 keer betalen, mag het in termijnen?

Ja, je mag het bedrag betalen in vier termijnen, namelijk €348,75. Je krijgt ieder termijn een mail met de periodieke factuur.

Mijn liefdesverdriet wordt naar mijn gevoel erger als ik er veel aandacht aan geef.

Nee, het wordt niet erger… het wordt juist minder. Ik begrijp wel dat je van de pijn weg wilt. Het doet namelijk zo’n zeer! Ik leg in het programma uit, wat de betekenis is van verdriet. Je leert het verdriet onder ogen te zien en er juist niet van weg te gaan. Vervolgens leer je hoe je de pijn achter je kan laten.

Is het programma is alleen voor vrouwen geschikt?

Nee, iedereen heeft last van liefdesverdriet: man, vrouw, tiener en oma, hetero, gay of bi. In het programma gaat ook in op hoe mannen soms anders omgaan met emotionele pijn dan vrouwen.

Is het programma geschikt als je goede vrienden bent met je ex, maar je twijfelt nu je alleen bent?

Ook als je twijfelt of je wel de relatie moest stoppen, leer ik je om je eigen leven vorm te geven, zodat je zelfvertrouwen krijgt in wat voor jou belangrijk is. Als uiteindelijk blijkt dat je wil herstarten met je relatie is dat natuurlijk prima. Door het programma leer je namelijk inzicht te krijgen in wat jij wil en waarom je dat wilt.

Er zitten schrijfopdrachten bij, moet ik mijn antwoorden dan verplicht naar jou opsturen?

Nee, de schrijfopdrachten zijn er puur voor jou, om jouw denken te ordenen en je geest tot inzichten te brengen. Je hoeft ze niet naar mij op te sturen, maar dat mag wel, zeker als je er vragen over hebt. Het werkboek nodigt je uit om je antwoorden op te schrijven, naast al jouw aantekeningen die je maakt over jouw vorderingen en jouw inzichten.

Hoe lang krijg ik toegang?

Je hebt 1 jaar toegang tot het programma.

Ik heb een vraag die er niet tussen staat, waar kan ik die stellen?

Je mag mij mailen met jouw vragen op info@praktijkvoorpsychologieschaart.nl

Ja, stuur mij het GRATIS e-book

Dank je wel! Vanaf nu ontvang je regelmatig onze tips.