ONLINE Eerste Hulp bij Liefdesverdriet Gids met de unieke PAD methode

 zo stop je het piekeren en de paniek, nadat je bent gedumpt

Hoe je een rustig hoofd en lijf krijgt na een onverwachte relatiebreuk. 

 Herken je dit?

Jouw ex is kort geleden bij je weg gegaan en je kan alleen nog maar huilen. Er is een bom in je hoofd ontploft en je voelt je vreselijk ellendig. Je mist je ex verschrikkelijk. Je bent alleen maar bezig met de grote WAAROM VRAAG: Waarom is het over tussen ons? Je wilt dit niet, je bent keihard in de steek gelaten. 

Het mag niet over zijn!

’s Morgens sta je met een vreselijk gevoel op na een nacht lang piekeren. Je voelt je bang, alleen en klein. Je gedachten gaan alle kanten op en er giert een warboel door je hoofd. Je voelt je onrustig en opgejaagd. Niks is meer leuk. Je staat ermee op en je gaat ermee naar bed. Je slaapt niet goed, omdat je hele lichaam vol zit met spanning. Jouw ex wil je echt niet meer, laat staan je nu troosten. Je voelt je super moe door al het nadenken en je hele lichaam staat bol van de stress.

Met je hele hart wens je dat je ex bij je terugkomt.  Je stalkt je ex, terwijl je weet dat dit niet goed is, je kan het niet stoppen. De  paniek suist door je heen door dit schokkende verlies.

Je zou willen dat deze breuk een boze droom was.

Kon je maar weer een beetje tot rust komen in je hoofd. Je hebt geen idee hoe je stress kan stoppen.

Jouw hersenpan maakt overuren door het gepieker, je rust niet meer uit, waardoor je je nòg gestrester voelt. Je kunt ook niet meer rustig praten met je ex, en de relatiebreuk goed analyseren. Je raakt oververmoeider, waardoor je niet meer goed kan werken of studeren. Niks interesseert je meer, het regent in je hoofd en het stopt niet met regenen. 

In je lichaam suizen de stressstofjes, waardoor je zelfs een grote kans hebt op een angststoornis of een depressie. Voorkom dat dit gebeurt en start met de PAD methode. 

Je wilt maar 1 ding en dat is dat je rust krijgt in je hoofd, zodat je stopt met tobben.
je snakt naar een lichtpuntje en dat de scherpe pijn stopt
.

Ik begrijp heel goed hoe jij je nu voelt:

Q

Je wil op je telefoon bezig zijn met je eigen berichtjes, mailtjes, internet en NIET steeds als een  bezetene checken of je ex online is, of dat je ergens een post van je ex vindt

Q

Je wil je ontspannen voelen met rustige gedachten en NIET steeds tobben en piekeren over je ex en de breuk

Q

Je wil lachen en NIET steeds moeten huilen

Q

Je wil uitgerust zijn en lekker slapen en NIET ‘s nachts wakker liggen en tobben

Q

Je wil vrolijk wakker worden en NIET wakker schrikken met paniek

Q

Je wil een kalme geest en NIET steeds de waarom vraag  (waarom is het uit?) beantwoord willen hebben

Q

Je wil NIET meer bezig bent met het gemis van je ex en terugverlangen naar wat was

Q

Je wil dat die afschuwelijke relatiebreuk je leven NIET beheerst.

Q

Je WIL vrij zijn van het tomeloze verdriet.

Weet je, ik heb precies hetzelfde meegemaakt

Een paar jaar geleden verbrak  mijn ex-partner totaal onverwacht onze jaren lange relatie. Terwijl ik er overtuigd  van was, dat hij enorm veel van mij hield en met mij oud wilde worden. Ik was meteen al mijn  houvast kwijt, dit kon niet waar zijn ! Ik sliep niet meer meer, was totaal in paniek, en alleen maar aan het tobben waarom het over was. Ik begreep er niets van, voelde me ontredderd.

Ik bleef maar met mijn ex praten in de hoop dat hij de breuk zou terugdraaien. Die gesprekken leverden mij nog meer pijn en onbegrip op. Ik hield hem steeds in de gaten door te kijken of hij online was en langs zijn huis te fietsen.

Op een gegeven moment hoorde ik via via, dat hij was gezien met een andere vrouw en toen stortte ik helemaal in.

Mijn vriendinnen drongen aan om het contact met hem helemaal te stoppen; wat was dat moeilijk. Nadat ik het contact  met hem stopte , bleef ik me bang voelen. Een mooi leven zonder mijn ex was in mijn  ogen onmogelijk. Ik bleef maar tobben. Ik was binnen een paar weken veranderd van een vrolijke vrouw, naar een tobberig, bange en onzekere vrouw. Ik was echt helemaal de weg kwijt.

Met de moed der wanhoop ging ik naar een therapeut en zij leerde me het volgende:

Ik snapte door haar hoe ik weer rust in mijn hoofd kon krijgen en de paniek kon stoppen. Hierdoor voelde ik mij meteen opgeruimder en luchtiger. Het eindeloos analyseren van de breuk kon ik eindelijk stoppen. Ik stopte de stress door handige trucs. Ik hoefde niet meer zo bang voor wat ik allemaal voelde, want ik dacht echt dat ik gek aan worden was. 

Ik heb na mijn herstel een unieke methode ontwikkeld: de PAD-methode.

De PAD-methode leidt jou met 3 eenvoudige stappen naar herstel van jouw pas gebroken hart.

De oplossing bestaat uit 3 concrete stappen waardoor je je weer rustig voelt.

mijn UNIEKE PAD-methode bevat deze 3 stappen.

PAD = Drie letters = 3 stappen = lekker overzichtelijk 😊 (enneh overzicht…dat kan jij nu wel gebruiken)

PAD:  Wat betekent dat?

Drie eenvoudige en concrete stappen:

N

P - Piekeren

Adviezen hoe je het eindeloze piekeren over je ex, de breuk en je ex-leven stopt

N

A - Acceptatie van de breuk

Handleiding om rustig te worden in je hoofd.

N

D - Deel

Technieken hoe je kan uitleggen aan anderen wat je denkt en voelt, zodat je je niet meer eenzaam voelt

Als je deze unieke PAD-methode toepast, stoppen je pijnlijke gedachten en de oncontroleerbare pijn. Het gemis doet je geen pijn meer. Je pakt je leven weer op en kijkt niet meer achterom, maar juist vooruit. Je verdriet maakt plaats voor een gevoel van vrijheid. In je hoofd en hart komt rust en je staat weer met zelfvertrouwen en nieuwsgierig op. 

 

Ervaringen van Deelnemers

De Eerste hulp bij liefdesverdriet Gids ben ik met de moed der wanhoop gaan lezen nadat mijn ex het had uitgemaakt, notabene met een stom whatsappje!

Ik ben ’s avonds direct de adviezen van Hester gaan toepassen. Daardoor snapte ik eindelijk hoe het tobben over mijn ex te kunnen stoppen. Ik stalkte hem namelijk steeds online en kon niet stoppen met de kijken op WhatsApp of hij online was of niet. Nu weet ik hoe mijn gedrag kan bijsturen naar gezonder gedrag. Ik kan me nu veel meer richten op mijn eigen leven en mijn toekomst, in plaats van het verleden.

Deelneemster - 47 jaar

Mijn ex en ik waren 17 jaar samen en hij verbrak onze relatie twee maanden geleden.

De week na de breuk raakte ik in een vrije val van wanhoop: ik was alleen maar aan het huilen en ik was mezelf totaal aan het kwijtraken door de paniek. Had geen vat meer op wat ik voelde en vond dat ook een beetje eng, eerlijk gezegd.

Ik ben met de gids aan de slag gegaan en dat hielp al heel snel! Ik leerde hoe ik dat eindeloze nadenken over de relatie en mijn ex een halt kon roepen. Yeah, wat bevrijdend! Eindelijk eens adviezen te lezen waar je echt wat hebt, in plaats van die “goedkope tips” om je ex terug te krijgen.

Deelnemer - 36 jaar

Onze relatie ging al een tijdje niet goed en wij zijn weer apart gaan wonen om een beetje lucht te krijgen. Zodra ik de sleutel van mijn nieuwe huis had, had mijn ex al de keuze gemaakt. We moesten niet alleen apart gaan wonen, we moesten helemaal uit elkaar. Voordat ik het goed en wel in de gaten had, sprak hij over een echtscheiding. Ik was mijn huis, mijn ex en het leven met hem kwijt en het enige dat ik aan het doen was me totaal wanhopig voelen.

De PAD-methode van Hester raad ik echt iedereen aan die nog maar pasgeleden verlaten is. Het geeft drie handige handvatten om weer grip te krijgen op je gevoelsleven. Het heeft mij enorm geholpen!

Deelneemster - 41 jaar

Bonussen

N

Gratis handleiding om de angst voor de toekomst te bezweren, ter waarde van € 57,-

N

Gratis handleiding om beter te slapen, ter waarde van € 27,-

N

Dit alles ontwikkeld door mij als Gezondheidzorgpsycholoog, die al honderden mensen hun pijnlijke relatiebreuk heeft laten overwinnen.

BONUS #1 Handleiding om de angst voor de toekomst te bezweren

De beste manier om een liefdesbreuk achter je te laten is met vertrouwen naar de toekomst te kijken. Om weer vooruit te kijken, in plaats van achteruit. De meeste mensen die verlaten zijn, zijn steeds bezig met de herinneringen. Blijven hangen in die herinneringen, alsof ze vast geplakt zitten in je hoofd en je er niet los van komt.

Emotionele herinneringen, waaruit ze verklaringen willen zoeken voor de reden van de breuk. En voordat je het weet, blijf je steken in deze herinneringen en heb je geen idee welke toekomst je kan ingaan. Althans: de toekomst zonder je ex lijkt nu super eng en niet voorstelbaar.

Ik laat je zien hoe je je angst aanpakt. Een super handige manier, omdat je deze manier op tal van andere gebieden in je leven waar je ook angstig voor bent ook kan inzetten. Bijvoorbeeld als je angstig bent om iets spannends te doen op je werk of bij je studie.

Reguliere prijs: €57-

Bonus #2: Handleiding om beter te slapen

Wanneer je pas bent verlaten lig je vaak ’s nachts enorm te piekeren over wat er allemaal is gebeurd: je ex wil jou niet meer en dat doet pijn. Wat vervolgens weer gevoelens van scherpe afwijzing veroorzaakt. Je toekomst is ook van je afgepakt, waardoor je geen vat hebt op hoe je nieuwe leven moet vorm geven. Daarbij zou het zou het zomaar kunnen zijn dat je boos bent, of schuldig voelt of je enorm schaamt.

Kortom; een wirwar van gevoelens die over elkaar heen buitelen ’s nachts. En ondertussen weet je dat je morgenvroeg er weer vroeg uit moet om naar je werk te gaan en/of je kinderen te verzorgen en/of fris op je werk te verschijnen. Slaapproblemen komen vaak voor na een schokkende gebeurtenis. Is niet raar, maar wel heel belastend! Je hebt nu eenmaal een minimaal aan 7 à 8 uur slaap nodig om goed te kunnen functioneren.

In deze gratis bonus geef ik je handige psychologische adviezen over hoe je beter kan slapen. Hoe je beter kan INslapen en hoe je beter kan DOORslapen. Met goede slaap begint je herstel en dat is nu eerst echt NOODZAKELIJK .

Reguliere prijs: €27-

Bonus # 3: Expert op gebied van liefdesverdriet

Ik heb al honderden mensen bij hun relatiebreuk en liefdesverdriet in mijn praktijk geholpen. Met veel plezier en enorme betrokkenheid. Dol op mijn vak, waarbij ik maak laat inspireren door interessante congressen en cursussen. Mijn cliënten voelen zich door mij gehoord en gesteund. Fantastisch om daar deelgenoot van te mogen zijn en hen daarin te faciliteren! Wil je ook reviews lezen op zorgkaart waar mijn ex-cliënten een evaluatie achter laten na hun psychologische behandeling? Neem dan HIER eens een kijkje.

Had je het bovenstaande aangeschaft, dan zou je uitkomen op:

Handleiding om de angst voor de toekomst te bezweren, ter waarde van € 57,-

Handleiding om beter te slapen, ter waarde van € 27-

TOTAAL: € 84,-

Maar wat is jouw investering slechts?

N

Je hebt je geheelde hart weer terug, voor maar €15,-. Voor dit eenmalige bedrag krijg je meteen toegang tot de Eerste hulp bij liefdesverdriet Gids en alle hierboven genoemde bonussen.

N

Eventuele toekomstige updates zijn gratis en je behoudt levenslange toegang tot het materiaal.

N

Je hoeft het dus niet helemaal alleen te doen! Ik help je om je liefdesverdriet achter je te laten en weer met veel vertrouwen naar de toekomst te kijken.

Je bent nog maar 1 klik verwijderd van een geheeld hart, zonder pijn.

Jouw investering is slechts €15,-.

Zonder enig risico heb je de PAD methode binnen een paar seconden in jouw bezit.

Klik op de link hieronder en je komt dan in een betaalscherm terecht.

Zodra je hebt betaald, ontvang je direct de link naar de PAD methode. Je kan zonder risico een aankoop doen.

 We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens.

Veelgestelde vragen

1. Geeft deze methode tips over hoe ik mijn ex terug krijg?

Nee: dat geeft de PAD methode niet: wanneer een breuk definitief is, geef ik geen bullshit verhalen over hoe je je ex weer terug krijgt. De PAD methode gaat namelijk over hoe jij je weer goed kan gaan voelen, Zonder je ex , maar met de herinneringen.

2. Is deze PAD methode alleen voor vrouwen?

Nee, zeker niet, de methode werkt goed bij zowel mannen als vrouwen.

Als je over de eerste stress van de breuk heen bent, en graag totaal wilt herstellen van een scheiding is er het complete herstelprogramma: Het Alleen Krachtig Verder Plan. Een compleet programma, dat jou een enorme boost geeft voor een hernieuwde toekomst!

Dit complete herstelprogramma levert jouw je vrijheid en geluk in je leven, zodat jouw vrienden, familie, en collegae zien dat je weer straalt en helemaal happy bent zonder die ex.  

Ja, stuur mij het GRATIS e-book

Dank je wel! Vanaf nu ontvang je regelmatig onze tips.