Eerste Hulp bij Liefdesverdriet Gids

 Overwin een pijnlijke break-up als je keihard bent gedumpt

Je bent nèt verlaten en je kan alleen nog maar huilen. Het lijkt wel alsof er een bom in je hoofd is ontploft en je voelt je vreselijk ellendig. Je mist je ex zo! Je gedachten gaan alle kanten op en je komt er niet uit. Je zit eindeloos te tobben over waarom het uit is gegaan.

Het geluk is van je afgepakt en al jouw zekerheid is weg. Met je hele hart wens je dat de breuk wordt teruggedraaid. Jij blijft wanhopig achter en je hebt geen idee hoe je je weer goed moet gaan voelen. Je stalkt je ex online terwijl je weet dat dit niet goed is, maar je kan het niet stoppen. Je voelt je super kwetsbaar door dit schokkende verlies. Je zou met je hele hart willen dat de breuk wordt teruggedraaid. Alsof het een boze droom was.

Je wilt maar 1 ding en dat is dat de breuk wordt terug gedraaid.
Je wilt weer hoop en je snakt naar een lichtpuntje
.

Ik begrijp heel goed hoe jij je nu voelt:

Q

Je wil op je telefoon bezig zijn met je eigen berichtjes, mailtjes, internet en NIET steeds als een  bezetene checken of je ex online is, of dat je ergens een post van je ex vindt

Q

Je wil je ontspannen voelen met rustige gedachten en NIET steeds tobben en piekeren over je ex en de breuk

Q

Je wil lachen en NIET steeds moeten huilen

Q

Je wil uitgerust zijn en lekker slapen en NIET ‘s nachts wakker liggen en tobben

Q

Je wil vrolijk wakker worden en NIET wakker schrikken met paniek

Q

Je wil een kalme geest en NIET steeds de waarom vraag  (waarom is het uit?) beantwoord willen hebben

Q

Je wil NIET meer bezig bent met het gemis van je ex en terugverlangen naar wat was

Q

Je wil dat die afschuwelijke relatiebreuk je leven NIET beheerst.

Q

Je WIL vrij zijn van het tomeloze verdriet.

Weet je, ik heb precies hetzelfde meegemaakt als waar jij nu zit

Een paar jaar geleden werd ik verlaten door mijn ex-partner.
Ik was ervan overtuigd dat hij enorm veel van mij hield en met mij oud wilde worden. Nadat hij de relatie had verbroken, was ik mijn houvast totaal kwijt. Dit kon niet waar zijn, zijn afwezigheid deed zo’n zeer!

Ik bleef maar met mijn ex praten in de hoop dat hij de breuk zou terugdraaien. Die gesprekken leverden mij nog meer pijn en onbegrip op. Ik hield hem steeds in de gaten door te kijken of hij online was en langs zijn huis te fietsen.

Op een gegeven moment hoorde ik via via, dat hij was gezien met een andere vrouw en toen stortte ik helemaal in.

Mijn vriendinnen drongen er bij mij op aan om het contact met hem helemaal te stoppen en pas toen voelde ik me wat beter. Toch bleef mijn angst voor de toekomst en een mooi leven zonder mijn ex leek onmogelijk. Ik bleef maar tobben, ik baalde enorm van mezelf.

Met de moed der wanhoop ging ik naar een therapeut en zij leerde me het volgende:

Ik moest leren mijn mindset te veranderen. En hoe ik weer grip kreeg op mezelf en op de situatie. Hierdoor werd ik opgeruimder en luchtiger. Ik stopte met analyseren en werd me ervan bewust dat ik me niet hoefde bezig te houden met mijn ex, maar vooral met mijn eigen leven. Wat een opluchting!

Ik leerde hoe ik me kon focussen op mezelf. Ik richtte me op mijn eigen leven, mijn familie en relaties, mijn werk, mijn gezondheid (ging meer sporten en gezonder eten), beter dag/nachtritme. Ik was niet meer bezig met het terugwinnen van mijn ex, maar ik was mijn eigen leven aan het leven.

Door deze inzichten heb ik een eigen unieke methode ontwikkeld: de PAD-methode. Ik kan hem je ook als psycholoog van harte aanbevelen. De PAD-methode leert je met drie eenvoudige stappen een pijnlijke breuk te accepteren.

De oplossing om je gebroken hart te helen zit hem in het uitvoeren van drie concrete stappen
Ik laat je precies deze drie concrete stappen zien met de PAD-methode

PAD = Drie letters = 3 stappen = lekker overzichtelijk 😊 (enneh overzicht…dat kan jij nu wel gebruiken)

PAD:  Wat betekent dat?

Drie eenvoudige en concrete stappen:

N

P - Piekeren

Adviezen hoe je het eindeloze piekeren over je ex, de breuk en je ex-leven stopt

N

A - Acceptatie van de breuk

Tips om de breuk een plek te geven

N

D - Deel

Inzichten om te delen met anderen wat je denkt en voelt

Als je deze unieke PAD-methode toepast, overwin je een pijnlijke breuk. Het gemis doet je geen pijn meer. Je pakt je leven weer op en kijkt niet meer achterom, maar juist vooruit. Je verdriet maakt plaats voor een gevoel van vrijheid.

In de Eerste Hulp bij Liefdesverdriet gids vind je de PAD-methode en uitleg over de drie stappen.  

Ervaringen van Deelnemers

De Eerste hulp bij liefdesverdriet Gids ben ik met de moed der wanhoop gaan lezen nadat mijn ex het had uitgemaakt, notabene met een stom whatsappje!

Ik ben ‘s avonds direct de adviezen van Hester gaan toepassen. Daardoor snapte ik eindelijk hoe het tobben over mijn ex te kunnen stoppen. Ik stalkte hem namelijk steeds online en kon niet stoppen met de kijken op WhatsApp of hij online was of niet. Nu weet ik hoe mijn gedrag kan bijsturen naar gezonder gedrag. Ik kan me nu veel meer richten op mijn eigen leven en mijn toekomst, in plaats van het verleden.

Deelneemster - 47 jaar

Mijn ex en ik waren 17 jaar samen en hij verbrak onze relatie twee maanden geleden.

De week na de breuk raakte ik in een vrije val van wanhoop: ik was alleen maar aan het huilen en ik was mezelf totaal aan het kwijtraken door de paniek. Had geen vat meer op wat ik voelde en vond dat ook een beetje eng, eerlijk gezegd.

Ik ben met de gids aan de slag gegaan en dat hielp al heel snel! Ik leerde hoe ik dat eindeloze nadenken over de relatie en mijn ex een halt kon roepen. Yeah, wat bevrijdend! Eindelijk eens adviezen te lezen waar je echt wat hebt, in plaats van die “goedkope tips” om je ex terug te krijgen.

Deelnemer - 36 jaar

Onze relatie ging al een tijdje niet goed en wij zijn weer apart gaan wonen om een beetje lucht te krijgen. Zodra ik de sleutel van mijn nieuwe huis had, had mijn ex al de keuze gemaakt. We moesten niet alleen apart gaan wonen, we moesten helemaal uit elkaar. Voordat ik het goed en wel in de gaten had, sprak hij over een echtscheiding. Ik was mijn huis, mijn ex en het leven met hem kwijt en het enige dat ik aan het doen was me totaal wanhopig voelen.

De PAD-methode van Hester raad ik echt iedereen aan die nog maar pasgeleden verlaten is. Het geeft drie handige handvatten om weer grip te krijgen op je gevoelsleven. Het heeft mij enorm geholpen!

Deelneemster - 41 jaar

Bonus

N

Gratis tips om de angst voor de toekomst te bezweren, ter waarde van € 178,-

N

Gratis tips om beter te slapen, ter waarde van € 197,-

N

Gratis deelname aan besloten Facebook community (niet verplicht)

N

Dit alles ontwikkeld door mij als Gezondheidzorgpsycholoog, die al honderden mensen met hun gebroken hart heeft geholpen.

BONUS #1 Tips om de angst voor de toekomst te bezweren

De beste manier om een liefdesbreuk achter je te laten is met vertrouwen naar de toekomst te kijken. Om weer vooruit te kijken, in plaats van achteruit. De meeste mensen die verlaten zijn, zijn steeds bezig met de herinneringen. Blijven hangen in die herinneringen.

Emotionele herinneringen, waaruit ze verklaringen willen zoeken voor de reden van de breuk. En voordat je het weet, blijf je steken in deze herinneringen en heb je geen idee welke toekomst  je kan ingaan. Althans: de toekomst zonder je ex lijkt nu super eng en niet voorstelbaar.

Ik leer je een manier om die angst aan te pakken. Een super handige manier, omdat je deze manier op tal van andere gebieden in je leven waar je ook angstig voor bent ook kan inzetten. Bijvoorbeeld als je angstig bent om iets spannends te doen op je werk of bij je studie.

Reguliere prijs: €178,-

Bonus #2: Tips om beter te kunnen slapen

Wanneer je pas bent verlaten lig je vaak ‘s nachts enorm te piekeren over wat er allemaal is gebeurd: je ex wil jou niet meer en dat doet pijn. Wat vervolgens weer gevoelens van scherpe afwijzing veroorzaakt. Je toekomst is ook van je afgepakt, waardoor je geen vat hebt op hoe je nieuwe leven moet vorm geven. Daarbij zou het zou het zomaar kunnen zijn dat je boos bent, of schuldig voelt of je enorm schaamt.

Kortom; een wirwar van gevoelens die over elkaar heen buitelen ‘s nachts. En ondertussen weet je dat je morgenvroeg er weer vroeg uit moet om naar je werk te gaan en/of je kinderen te verzorgen en/of fris op je werk te verschijnen. Slaapproblemen komen vaak voor na een schokkende gebeurtenis. Is niet raar, maar wel heel belastend! Je hebt nu eenmaal een minimaal aan 7 à 8 uur slaap nodig om goed te kunnen functioneren.

In deze gratis bonus geef ik je handige psychologische adviezen over hoe je beter kan slapen. Hoe je beter kan INslapen en hoe je beter kan DOORslapen. Met goede slaap begint je herstel en dat is nu eerst echt NOODZAKELIJK .

Reguliere prijs: €197,-

Bonus # 3: Facebook Community

Wat is het fijn om lotgenoten te hebben die ook hetzelfde hebben meegemaakt als jij. Die dezelfde gevoelens hebben na een breuk. Ze snappen jou en je hoeft hen weinig uit te leggen. Niet voor niets zijn er zoveel gespreksgroepen in de hulpverlening, naast patiëntengroepen voor iedereen met een nare ziekte. Het contact met lotgenoten helpt. Lotgenoten kunnen jou hun tips geven en doen dat ook graag! Delen en er niet alleen voor staan.

Ik ben steeds aanwezig in de facebook community en doe er alles aan om de groep veilig te houden en behoud dan ook strikt de groepsregels. Aanwezigheid is totaal vrijwillig dus. Niets moet!

Bonus # 4

Ik heb al honderden mensen in mijn praktijk geholpen. Ben plezier en enorme betrokkenheid. Dol op mijn vak, waarbij ik maak laat inspireren door interessante congressen en cursussen. Mijn cliënten voelen zich door mij gehoord en gesteund. Fantastisch om daar deelgenoot van te mogen zijn en hen daarin te faciliteren! Wil je ook reviews lezen op zorgkaart waar mijn ex-cliënten een evaluatie achter laten na hun psychologische behandeling? Neem dan HIER eens een kijkje.

Had je het bovenstaande aangeschaft, dan zou je uitkomen op:

Tips om de angst voor de toekomst te bezweren, ter waarde van € 178,-

Tips om beter te slapen, ter waarde van € 197,-

TOTAAL: € 375,-

Maar wat is jouw investering slechts?

N

Je hebt je geheelde hart weer terug, voor maar €15,-. Voor dit eenmalige bedrag krijg je meteen toegang tot de Eerste hulp bij liefdesverdriet Gids en alle hierboven genoemde bonussen.

N

Eventuele toekomstige updates zijn gratis en je behoudt levenslange toegang tot het materiaal.

N

Je hoeft het dus niet helemaal alleen te doen! Ik help je om je liefdesverdriet achter je te laten en weer met veel vertrouwen naar de toekomst te kijken.

Je bent nog maar 1 klik verwijderd van een geheeld hart, zonder pijn.

Jouw investering is €15,-.
Zonder enig risico heb je de PAD methode binnen een paar seconden in jouw bezit.

Klik op de link hieronder en je komt dan in een betaalscherm terecht.

Zodra je hebt betaald, ontvang je direct de link naar de PAD methode. Je kan zonder risico een aankoop doen.

 We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens.

Veelgestelde vragen

1. Wat is dit een belachelijk lage prijs?

Drie stappen hoeven niet veel te kosten. Omdat ik je gun dat je je met een paar eenvoudige stappen weer beter voelt. Die stappen zijn lekker concreet, kan je direct toepassen en zijn niet moeilijk.

2. Geeft deze methode tips over hoe ik mijn ex terug krijg?

Nee: dat geeft de PAD methode niet: wanneer een breuk definitief is, geef ik geen bullshit verhalen over hoe je je ex weer terug krijgt. De PAD methode gaat namelijk over hoe jij je weer goed kan gaan voelen, Zonder je ex , maar met de herinneringen.

3. Is deze PAD methode alleen voor vrouwen?

Nee, zeker niet, de methode werkt goed bij zowel mannen als vrouwen.

Als je over de eerste stress van  de breuk heen bent, en graag compleet en duurzaam wilt herstellen is er het herstelprogramma: Het Alleen Krachtig Verder Plan. Een compleet programma, dat jou een enorme boost geeft voor een hernieuwde toekomst! In dit complete herstelprogramma leer je alles over het achterlaten van je verdriet en de rouw, zodanig dat er weer vrijheid en geluk in je leven komt.

Ja, stuur mij het GRATIS e-book

Dank je wel! Vanaf nu ontvang je regelmatig onze tips.