ONLINE Eerste Hulp bij Liefdesverdriet Programma met de doeltreffende PAD methode

 STOP de PANIEK, NADAT JE BENT verlaten

 

Gaat dit over jou?

Je partner is net bij je weggegaan en de paniek suist door je heen.

Er is een bom in je hoofd ontploft en je voelt je vreselijk ellendig.

Je mist je ex verschrikkelijk.

Je bent alleen maar bezig met de grote WAAROM-vraag: waarom is het over tussen ons?

 

  • ‘s Morgens sta je met een vreselijk gevoel op na een nacht lang piekeren: je voelt je bang, alleen en klein. Je voelt een warboel in je hoofd. Je voelt je onrustig, opgejaagd en gestresst.

 

  • Jouw hersenpan maakt overuren door het gepieker. In je lichaam suizen de stressstofjes, waardoor je zelfs een grote kans hebt op een angststoornis of een depressie. Als je niets doet, loop je het risico dat je nog dieper valt.

8800 Keer struin je het hele internet af, om te weten hoe je jouw liefdesverdriet kan stoppen. je vraagt jezelf af, hoe lang deze pijn gaat duren.

Met je hele hart wens je dat je ex bij je terugkomt.  Je stalkt je ex, terwijl je weet dat dit niet goed is, je kan het niet stoppen. De paniek suist door je heen door dit schokkende verlies.

Dagelijks check je op alle socials, wat je ex aan het doen is. Je zou er alles aan willen doen, dat je ex bij je terug komt.

Je huilt op de meest onmogelijke momenten van de dagen.

Je lijf voelt trillerig, koud en vermoeid. 

 

 

 

 

Je vindt het vreselijk om je ex te moeten loslaten. Waar ging het mis? 

 

Je verlangt naar meer rust in je hoofd.

Je zou zo graag weer eens lekker slapen. 

Je wilt je heel graag weer op je werk of je studie storten.

Je verlangt naar een ontspannen lichaam. 

Je wilt erop vertrouwen dat dit verdriet weer overgaat. 

Je wilt jezelf weer zien als een vrolijk en stabiel persoon.

Je realiseert je, dat je van deze paniek af moet. 

Start daarom met de doeltreffende PAD methode!

Direct online, dus meteen aan de slag. Op de plek waar je nu bent, op het moment dat jij nodig hebt. P staat voor Pas op de Plaats. A staat voor acceptatie voor de breuk en D staat voor Delen en de draad weer oppakken.

Je wilt maar 1 ding en dat is rust in je hoofd.

stiekem weet je, dat jouw ex is  al lang  verder gegaan.

Ik begrijp heel goed hoe jij je nu voelt:

Q

Je wil op je telefoon bezig zijn met je eigen berichtjes, mailtjes, internet en NIET steeds als een  bezetene checken of je ex online is

Q

Je wil je ontspannen voelen met rustige gedachten en NIET steeds tobben en piekeren over je ex en de breuk

Q

Je wil lachen en NIET steeds moeten huilen

Q

Je wil uitgerust zijn en lekker slapen en NIET ‘s nachts eindeloos piekeren over je ex en de breuk.

Q

Je wil vrolijk wakker worden en NIET wakker schrikken met paniek

Q

Je wil een kalme geest en NIET steeds de waarom vraag  (waarom is het uit?) beantwoord willen hebben

Q

Je wil NIET meer bezig bent met het gemis van je ex en terugverlangen naar wat was

Q

Je wil dat die afschuwelijke relatiebreuk je leven NIET beheerst

Q

Je WIL vrij zijn van het tomeloze verdriet

Weet je, ik heb precies hetzelfde meegemaakt

Dag. Ik ben Hester Schaart, psycholoog en gespecialiseerd in liefdesverdriet. Een paar jaar geleden verbrak mijn ex-partner totaal onverwacht onze jarenlange relatie. Terwijl ik er overtuigd van was dat hij enorm veel van mij hield en met mij oud wilde worden. Ik begreep er niets van, voelde me ontredderd.

Ik bleef maar met mijn ex praten in de hoop dat hij de breuk zou terugdraaien. Het resultaat? Alleen maar nog meer pijn en onbegrip. Op een gegeven moment hoorde ik dat hij was gezien met een andere vrouw. Toen stortte ik helemaal in.

Mijn vriendinnen drongen aan om het contact met hem helemaal te stoppen. Dat deed ik met heel veel moeite, maar ik bleef me bang voelen. Een mooi leven zonder mijn ex was in mijn ogen onmogelijk. In een paar weken was ik veranderd van een vrolijke vrouw naar een tobberig, bange en onzekere persoon. Ik was helemaal de weg kwijt en dacht dat ik gek werd.

Ik ging uiteindelijk naar een therapeut. Zij leerde me cruciale lessen.

Hierdoor begreep ik hoe ik weer rust in mijn hoofd kon krijgen en de paniek kon stoppen. Ik voelde meteen meer lucht. Dit zelf kunnen doen is zo fijn! Mijn vriendinnen werden namelijk  hor en dol van steeds dezelfde verhalen over mijn ex. Ik kon eindelijk mezelf bevrijden van het eindeloos analyseren van de breuk, waardoor ik de scherpe pijn niet meer zo hevig voelde.

Door mijn herstel heb ik een eigen doeltreffende methode ontwikkeld: de PAD-methode. De PAD-methode leidt jou met 3 eenvoudige stappen naar rust voor jouw gebroken hart.

DE OPLOSSING BESTAAT UIT 3 CONCRETE STAPPEN, WAARDOOR jouw gebroken hart weer RUSTIG VOELT.

MIJN UNIEKE PAD-METHODE BEVAT DEZE 3 STAPPEN.

PAD = Drie letters = 3 stappen = lekker overzichtelijk 😊 (enneh overzicht… dat kan jij nu wel gebruiken)

PAD:  Wat betekent dat?

Drie eenvoudige en concrete stappen:

N

P - Pas op de plaats

6 praktische manieren om het eindeloze piekeren te stoppen over je ex, de breuk en je ex-leven. Dit is een cruciale pas op de plaats om aan te komen in het Hier en Nu.

N

A - Acceptatie van de breuk

Wat je nu allereerst nodig hebt is rust in je hoofd. Dat begint met acceptatie van de breuk.

N

D - Delen en de draad weer oppakken

Hoe leg je uit aan anderen wat je denkt en voelt? Leer wat je nu direct kunt aanpakken om de eenzaamheid te bestrijden en je zelfbeeld te versterken.

Je ontdekt hoe je de pijnlijke gedachten achter je laat. Zonder dat je lang op een wachtlijst hoeft te staan om een gesprek te voeren bij een hulpverlener.  Je pakt je leven weer op en durft weer vooruit te kijken. Je verdriet maakt plaats voor een gevoel van vrijheid en zelfvertrouwen. 24/7 heb je onbeperkt toegang tot het programma. Klinkt dat te goed om waar te zijn? Lees hieronder wat zij beleefden met de PAD methode. 

 

Ervaringen van Deelnemers

Het Eerste hulp bij liefdesverdriet Programma ben ik met de moed der wanhoop gaan lezen nadat mijn ex het had uitgemaakt, notabene met een stom whatsappje!

Ik ben ’s avonds direct de adviezen van Hester gaan toepassen. Daardoor snapte ik eindelijk hoe het tobben over mijn ex te kunnen stoppen. Ik stalkte hem namelijk steeds online en kon niet stoppen met de kijken op WhatsApp of hij online was of niet. Nu weet ik hoe mijn gedrag kan bijsturen naar gezonder gedrag. Ik kan me nu veel meer richten op mijn eigen leven en mijn toekomst, in plaats van het verleden.

Deelneemster - 47 jaar

Mijn ex en ik waren 17 jaar samen en hij verbrak onze relatie twee maanden geleden.

De week na de breuk raakte ik in een vrije val van wanhoop: ik was alleen maar aan het huilen en ik was mezelf totaal aan het kwijtraken door de paniek. Had geen vat meer op wat ik voelde en vond dat ook een beetje eng, eerlijk gezegd.

Ik ben met het programma aan de slag gegaan en dat hielp al heel snel! Ik leerde hoe ik dat eindeloze nadenken over de relatie en mijn ex een halt kon roepen. Yeah, wat bevrijdend! Eindelijk eens adviezen te lezen waar je echt wat hebt, in plaats van die “goedkope tips” om je ex terug te krijgen.

Deelnemer - 36 jaar

Onze relatie ging al een tijdje niet goed en wij zijn weer apart gaan wonen om een beetje lucht te krijgen. Zodra ik de sleutel van mijn nieuwe huis had, had mijn ex al de keuze gemaakt. We moesten niet alleen apart gaan wonen, we moesten helemaal uit elkaar. Voordat ik het goed en wel in de gaten had, sprak hij over een echtscheiding. Ik was mijn huis, mijn ex en het leven met hem kwijt en het enige dat ik aan het doen was me totaal wanhopig voelen.

De PAD-methode van Hester raad ik echt iedereen aan die nog maar pasgeleden verlaten is. Het geeft drie handige handvatten om weer grip te krijgen op je gevoelsleven. Het heeft mij enorm geholpen!

Deelneemster - 41 jaar

Bonussen

N

Waardevolle "Nooit meer onnodig angst voelen" handleiding om de angst voor de toekomst te bezweren, ter waarde van € 98,-

N

Psychologische adviezen om beter te slapen, ter waarde van € 125,-

N

Levenslang toegang tot het materiaal, inclusief toekomstige updates.

BONUS #1 Nooit meer onnodig angst voelen

De beste manier om een liefdesbreuk achter je te laten is met vertrouwen naar de toekomst te kijken. Om weer vooruit te kijken, in plaats van achteruit. De meeste mensen die verlaten zijn, zijn steeds bezig met de herinneringen. Blijven hangen in die herinneringen.

Emotionele herinneringen waaruit ze verklaringen willen zoeken voor de reden van de breuk. En voordat je het weet blijf je steken in deze herinneringen en heb je geen idee welke toekomst je kan ingaan. Althans: de toekomst zonder je ex lijkt nu super eng en niet voorstelbaar.

Ik leer je een manier om die angst aan te pakken. Een superhandige manier omdat je deze manier op tal van andere gebieden in je leven waar je ook angstig voor bent ook kan inzetten. Bijvoorbeeld als je angstig bent om iets spannends te doen op je werk of bij je studie.

Reguliere prijs: €98,-

Bonus #2: Psychologische adviezen om beter te slapen

Wanneer je pas bent verlaten, lig je vaak ’s nachts enorm te piekeren over wat er allemaal is gebeurd. Je ex wil jou niet meer en dat doet pijn. Wat vervolgens weer gevoelens van scherpe afwijzing veroorzaakt. Je toekomst is ook van je afgepakt, waardoor je geen vat hebt op hoe je nieuwe leven moet vorm geven. Daarbij zou het zou het zomaar kunnen zijn dat je boos bent, of schuldig voelt of je enorm schaamt.

Kortom; een wirwar van gevoelens die over elkaar heen buitelen ’s nachts. En ondertussen weet je dat je morgenvroeg er weer vroeg uit moet om naar je werk te gaan en/of je kinderen te verzorgen en/of fris op je werk te verschijnen. Slaapproblemen komen vaak voor na een schokkende gebeurtenis. Is niet raar, maar wel heel belastend! Je hebt nu eenmaal een minimaal aan 7 à 8 uur slaap nodig om goed te kunnen functioneren.

In deze gratis bonus geef ik je handige psychologische adviezen over hoe je beter kan slapen. Hoe je beter kan INslapen en hoe je beter kan DOORslapen. Met goede slaap begint je herstel en dat is nu eerst echt NOODZAKELIJK .

Reguliere prijs: €125,-

Bonus # 3: Levenslange toegang

Je behoudt levenslang toegang tot het materiaal, inclusief toekomstige updates.

Had je het bovenstaande aangeschaft, dan zou je uitkomen op:

Online programma ”Eerste hulp bij liefdesverdriet””, ter waarde van € 247,-

2 meteen inzetbare bonussen, ter waarde van €225,-

TOTAAL: € 472-

Wat is jouw investering

N

Omdat ik als geen ander weet hoe hoog de nood is, is de online training + de 2 bonussen aan te schaffen voor maar € 127,-. Voor dit bedrag krijg je meteen toegang tot het Eerste Hulp bij Liefdesverdriet Programma en alle hierboven genoemde bonussen. Je mag eventueel betalen in 2 termijnen.

N

Je hoeft het dus niet helemaal alleen te doen! Ik help je om je liefdesverdriet achter je te laten en weer met veel vertrouwen naar de toekomst te kijken. Zou je liever je leven weer willen oppakken na de breuk, dan zitten te treuren over het gemis van  je ex?

Klik op de link hieronder en je komt dan in een betaalscherm terecht. Zodra je hebt betaald, ontvang je direct de link naar de PAD-methode.

Zonder enig risico heb je de PAD-methode binnen een paar seconden in jouw bezit.

Veelgestelde vragen

1. Geeft deze methode tips over hoe ik mijn ex terug krijg?

Nee: dat geeft de PAD methode niet: wanneer een breuk definitief is, geef ik geen bullshit verhalen over hoe je je ex weer terug krijgt. De PAD methode gaat namelijk over hoe jij je weer goed  gaat voelen. 

2. Ik vind €127 best veel geld, waarom kost het dit bedrag?

Veel in vergelijking met wat? Je krijgt met dit programma uitgebreide adviezen die je nergens vindt op het internet. Je kunt heus ook een of meerdere boeken kopen. Ik heb ze hier allemaal staan in de boekenkast. Maar in geen van die boeken staan de adviezen uit de PAD methode. 

Mijn programma berust namelijk op psychologische kennis en ervaringen van honderden cliënten die ik al heb mogen helpen in mijn praktijk. Jouw gebroken hart kost jou nu enorm veel, omdat je niet kan werken en zelfs de ziektewet in moet. Je studie loopt vertraging op. Je kinderen lijden er onder. Je mist levensvreugde. Vriendschappen staan onder druk. Je gezondheid loopt gevaar. Je maakt kans op een alcohol- of andere verslaving. Je blijft verbitterd achter.  Je blijft je eenzaam voelen.

3. Is deze PAD methode alleen voor vrouwen?

Nee, zeker niet, de methode werkt goed bij zowel mannen als vrouwen, hetero of homo. 

4. Wat kan ik doen als ik over mijn eerste pijn van de breuk heen ben?

Als je de eerste stress van de breuk hebt overwonnen en graag compleet en duurzaam wilt herstellen, is er het herstelprogramma: Het Alleen Krachtig Verder Plan. Een compleet programma, dat jou een enorme boost geeft voor een hernieuwde toekomst. In dit complete herstelprogramma leer je alles over het achterlaten van je verdriet en de rouw, zodanig dat er weer vrijheid en geluk in je leven komt.

5. Kan ik in termijnen betalen?

Betalen in 2 termijnen is mogelijk. Klik op de button en je kan hier je keuze maken om in 1x of in 2x te betalen. 

6. Omdat je psycholoog bent, ben ik bang dat ik mijn hele kindertijd weer moet uitzoeken?

Nee, jouw liefdesverdriet heeft niets te maken met jouw kindertijd, je opvoeding of jouw verleden waarin misschien nare dingen zijn gebeurd. Mijn PAD methode gaat over het heden en jouw verdriet Nu. 

 

Schrijf je NU hier in voor de workshop Boost je zelfliefde.

 

Deze workshop geeft jou alle tools om PIJNLIJKE emoties de baas te zijn en je zelfvertrouwen te versterken.
Speciaal voor jou als je onzeker bent geworden door een pijnlijke relatiebreuk.

This will close in 0 seconds

Ja, stuur mij het GRATIS e-book

Dank je wel! Vanaf nu ontvang je regelmatig onze tips.