Als volwassen vrouw of man zat je in een serieuze relatie en pas geleden is deze relatie verbroken. En dat was niet jouw keuze.

Deze breuk geeft jouw een schokgolf van intense onbeheersbare gevoelens.

Pak met Drie stappen de draad op,

nadat je aan de kant bent gezet. 

Lieve vrouw of man,

Ik hoop dat ik je een beetje kracht kan geven in deze moeilijke tijd. Je partner is nèt bij je weggegaan, alsof je elkaar nooit hebt gekend. Je dacht dat je in een serieuze relatie zat, maar die relatie is nu opeens weg gevallen. Wat afschuwelijk voor jou!

Ik kan me voorstellen dat je nu super veel paniek voelt. Door dit verlies van je man of vrouw van je dromen, ben je opeens je toekomst kwijt.

Ik wil dat je weet dat je niet alleen bent en dat er mensen om je heen zijn die om je geven. Ik geef om je en ik wil je ook herinneren aan de mooie eigenschappen die je hebt en wat voor een geweldig persoon je bent.

Je voelt je nu angstig, verdrietig en boos. De emoties die je nu voelt, zijn intens en het kan voelen alsof je er nooit overheen zult komen. Maar ik beloof je dat dit niet voor altijd zo zal zijn. 

Ik snap goed dat je je ex verschrikkelijk mist en dat je alleen maar bezig bent met de WAAROM- vraag. Waarom is het nu over? Waarom kunnen we niet verder, zoals het was? Waarom ben ik opeens niet meer goed genoeg?

Je word gek van die storm in je hoofd en je lichaam is gespannen, trillerig en vermoeid. Stoppen met huilen voelt opeens  als enorme opgave.

Zo’n verdriet  en pijn heb je nog nooit gevoeld. Alsof al je ledematen zijn afgehakt. Je bent bang dat dit verdriet nooit meer weg gaat.

Vraagt  je je 10.000 keer per dag af, hoe je jouw liefdesverdriet kan stoppen? Waarschijnlijk struin je het hele internet af met de Gouden Tip.

Ik snap goed dat je als een bezetene op je telefoon je ex online zit te stalken. Steeds wil je weten wat je ex aan het doen is, met wie en waar je ex uithangt.

Kwam je ex maar weer bij je terug, dan is deze boze droom voorbij.

Lieve jij, houd je hoofd omhoog, wees trots op wie je bent en onthoud dat je nooit alleen bent!

Liefs Hester

Je wil verder met je leven, maar hebt geen idee hoe je weer grip krijgt op alle heftige emoties.

N

Je wil balans en controle voelen, zodat je lichaam zich ontspant en de paniek weg gaat.

N

Je wil kunnen werken en NIET steeds tobben over je ex en de relatie.

N

Je verlangt naar rust in je hoofd, zodat je je weer kan richten op je dagelijks leven.

N

Je wilt je heel graag op je kinderen of vrienden richten, zonder dat je wordt afgeleid door gedachten aan je ex.

N

Je wilt je emoties kunnen beheersen, zodat je niet steeds in de paniek schiet.

N

Je wil uitgerust wakker worden en NIET wakker schrikken met paniek.

N

Je wilt okay zijn met de relatiebreuk en gezond verder gaan met je eigen leven. Zodat je weer naar de toekomst kunt kijken en niet steeds achterom.

N

Wat je NIET moet doen:

Aan je ex vastklampen en over halen om terug te keren, zodat je je heel klein en afhankelijk voelt.

Je ex online stalken, waarbij je zinloze uren op je telefoon zit en allemaal foute conclusies trekt over je ex.

Je emoties opkroppen, met als gevolg hoofdpijn of buikpijn, een boze frons op je gezicht of afreageren op mensen om je heen.

Jezelf terug trekken of doen alsof het goed met je gaat, terwijl van binnen je hart huilt.

Liefdesverdriet psychologie pijn hartezeer

Wat je WEL moet doen:

N

Je emoties toelaten. Niet op een manier dat de emoties je overspoelen, maar juist in kleine beetjes toelaten om ze vervolgens te laten afvloeien. Dan krijg je lucht en ruimte in je hoofd en je stress neemt af.

N

Hoe je dat doet, leer je in mijn Eerste Hulp bij Liefdesverdriet Programma met de unieke PAD methode. Speciaal gemaakt voor jou als je pas geleden bent verlaten door je partner en je je super gestressd en paniekerig voelt.

N
Krijg controle over je gevoelens.
N
Laat je emoties toe, zonder dat ze je overweldigen.
N
Geef je geest rust en bevrijd jezelf van die eindeloze spiraal van piekeren en stress.
N
Laat je zorgen los en geniet van het hier en nu.

Eerste hulp voor Liefdesverdriet Programma

Z

Mijn Eerste Hulp voor Liefdesverdriet Programma bevat een effectieve methode.

Die methode geeft jou de kracht om met alle pijnlijke emoties, zoals het verdriet, de onmacht, de schaamte, de stress  om te gaan, zodat je er grip op krijgt.

En zodat je alle  pijnlijke emoties gaat accepteren en je je ex los laat.

Die methode is de PAD methode.

Mijn PAD methode is effectief en kan je makkelijk toepassen. Je kan de methode helemaal zelf doen.  De methode is wetenschappelijk bewezen. Door mij als psycholoog ontwikkeld en niet van zomaar door de zoveelste coach. 

Weet je, ik heb precies hetzelfde meegemaakt

Ik ben Hester Schaart, psycholoog en gespecialiseerd in liefdesverdriet.

Een paar jaar geleden verbrak mijn ex-partner totaal onverwacht onze jarenlange relatie. Terwijl ik er overtuigd van was dat hij enorm veel van mij hield en met mij oud wilde worden. Ik begreep er niets van, voelde me ontredderd.

Ik bleef maar met mijn ex praten in de hoop dat hij de breuk zou terugdraaien.

Het resultaat? Alleen maar nog meer pijn en onbegrip. Op een gegeven moment hoorde ik dat hij was gezien met een andere vrouw. Toen stortte ik helemaal in.

Mijn vriendinnen drongen aan om het contact met hem helemaal te stoppen. Dat deed ik met heel veel moeite, maar ik bleef me bang voelen. Een mooi leven zonder mijn ex was in mijn ogen onmogelijk.

In een paar weken was ik veranderd van een vrolijke vrouw naar een tobberig, bang en onzeker persoon. Ik was helemaal de weg kwijt en dacht dat ik gek werd.

Ik nam een radicaal besluit, nadat ik voor de zoveelste keer vreselijk zat te huilen om mijn ex. Dat besluit was dat ik weer rust in mijn hoofd  wilde.  Ik wilde over deze breuk heen komen!

Dit zelf kunnen doen is zo fijn. Mijn vriendinnen werden namelijk hor en dol van steeds dezelfde verhalen over mijn ex.

Ik kon eindelijk mezelf bevrijden van het eindeloos analyseren van de breuk, waardoor ik de scherpe pijn niet meer zo hevig voelde.

Door mijn herstel heb ik een eigen doeltreffende methode ontwikkeld:

de PAD– methode.

De PAD-methode leidt jou naar rust voor jouw gebroken hart.

Ik was gedumpt door mijn ex, na een zoveelste ruzie met hem. Ik voelde me na de breuk zo verschrikkelijk schuldig en mijn hoofd tolde van al dat schuldgevoel.

De relatie was mislukt en daardoor had ik gefaald. Rust in mijn hoofd  was het enige wat ik wilde.

Door dat gepieker deed ik  geen oog meer dicht. Ik raakte oververmoeid en snauwde naar iedereen.

De PAD methode heeft me geleerd om niet zo’n aandacht te besteden aan al die stomme gedachten, en veel meer te voelen.

Nu slaap ik weer lekker en accepteer ik dat we beiden ons eigen pad moeten gaan. Dank je wel Hester!

Deelneemster - 53 jaar

De oplossing bestaat uit 3 eenvoudige concrete stappen, waardoor jouw gebroken hart weer rustig voelt.

E

P - Pas op de plaats

6 praktische manieren om het eindeloze piekeren te stoppen over je ex, de breuk en je ex-leven. Dit is een cruciale pas op de plaats om aan te komen in het Hier en Nu. Dit is nodig, omdat je dan beter voor jezelf zorgt en beter in staat bent om beslissingen te maken die ervoor zorgen dat je je leven weer op de rails krijgt. 

E

A - Acceptatie van de breuk

Wat je nu allereerst nodig hebt is rust in je hoofd. Dat begint met acceptatie van de breuk. Na deze acceptatie ben je weer in staat om in de liefde te geloven en niet verbitterd achter te blijven.

E

D - Delen en de draad weer oppakken

Hoe leg je uit aan anderen wat je denkt en voelt? Leer wat je nu direct kunt aanpakken om de eenzaamheid te bestrijden en je zelfbeeld te versterken. Zodat je je weer veilig en geborgen voelt. En zodat je weer trots bent op jouw prachtige kwaliteiten.

Dat jou ex niet meer in de relatie gelooft, wil niet zeggen dat jij je je nu moet terug trekken en je je zelf waardeloos gaat vinden.

Met jou is niets mis!

N

Je ontdekt hoe je de pijnlijke gedachten achter je laat. Zonder dat je op een wachtlijst hoeft te staan om een gesprek te voeren bij een hulpverlener. 

N

Je pakt je leven weer op en durft weer vooruit te kijken.

N

Je verdriet maakt plaats voor een gevoel van vrijheid en zelfvertrouwen.

N

24/7 heb je onbeperkt toegang tot het programma.

N

Levenslang toegang tot het materiaal, inclusief toekomstige updates.

N

Je ontvangt bij aanschaf van de PAD-methode twee waardevolle bonussen; gratis:

$

BONUS #1 Van angst naar vertrouwen

Je bent bang en denkt: “Kan ik wel alleen verder?” “Gaat dit verdriet ooit nog weg?” “Wanneer ga ik me weer fijner voelen?” Allemaal enge gedachten en het lukt totaal niet om jezelf gerust te stellen. Je hebt geen idee hoe je verder moet. Je vertrouwt niets en niemand meer, terwijl je hier vroeger nooit issues mee had!

Je hoofd ontploft door dat enge gevoel. Je denkt steeds aan je ex en het verleden; die leuke vakanties, die fijne momenten dat je je zo veilig en geborgen voelde. Herinneringen die maar terugkeren in je hoofd, je word er gek van!

Voordat je het weet blijf je steken in herinneringen en heb je geen idee welke toekomst je kan in gaan. De toekomst zonder je ex lijkt nu super eng en niet voorstelbaar.

Ik leer je een handige manier om je angst aan te pakken. Die manier zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt in jezelf en in jouw nieuwe toekomst. Je leert met 1 handige truc je hoofd gerust te stellen en je bent niet meer bang.

Reguliere prijs: €98,-

GRATIS BONUS bij aanschaf van de PAD-methode

BONUS #2: Psychologische toolkit om uitgerust wakker te worden

Wanneer je pas bent verlaten, lig je vaak ’s nachts enorm te piekeren over wat er allemaal is gebeurd. Je ex wil jou niet meer en dat doet pijn. Wat vervolgens weer gevoelens van scherpe afwijzing veroorzaakt.

Je toekomst is ook van je afgepakt, waardoor je geen vat hebt op hoe je je nieuwe leven moet vorm geven. Daarbij zou het zou het zomaar kunnen zijn dat je boos bent, je schuldig voelt of je enorm schaamt.

Een wirwar van gevoelens die over elkaar heen buitelen ’s nachts. Ondertussen weet je dat je morgen er weer vroeg uit moet om naar je werk te gaan en/of je kinderen te verzorgen en/of fris op je werk te verschijnen. Slaapproblemen komen vaak voor na een schokkende gebeurtenis. Is niet raar, maar wel heel belastend! Je hebt nu eenmaal een goede nachtrust nodig om goed te functioneren.

Ik geef je handige psychologische adviezen over hoe je beter kan slapen. Hoe je beter kan INslapen en hoe je beter kan DOORslapen. Met goede slaap begint je herstel, en dat is nu echt NOODZAKELIJK .

Reguliere prijs: €125,-

GRATIS BONUS bij aanschaf van de PAD-methode

Ervaringen van deelnemers

Het Eerste hulp bij liefdesverdriet Programma ben ik met de moed der wanhoop gaan lezen nadat mijn ex het had uitgemaakt, notabene met een stom whatsappje!

Ik ben ’s avonds direct de adviezen van Hester gaan toepassen. Daardoor snapte ik eindelijk hoe het tobben over mijn ex te kunnen stoppen.

Ik stalkte hem namelijk steeds online en kon niet stoppen met de kijken op WhatsApp of hij online was of niet.

Nu weet ik hoe mijn gedrag kan bijsturen naar gezonder gedrag. Ik kan me veel meer richten op mijn eigen leven en mijn toekomst, in plaats van het verleden.

Deelneemster - 47 jaar

Mijn ex en ik waren 17 jaar samen en hij verbrak onze relatie twee maanden geleden.

De week na de breuk raakte ik in een vrije val van wanhoop: ik was alleen maar aan het huilen en ik was mezelf totaal aan het kwijtraken door de paniek.

Had geen vat meer op wat ik voelde en vond dat ook een beetje eng, eerlijk gezegd.

Ik ben met het programma aan de slag gegaan en dat hielp al heel snel!

Ik leerde hoe ik dat eindeloze nadenken over de relatie en mijn ex een halt kon roepen. Yeah, wat bevrijdend!

Eindelijk eens adviezen te lezen waar je echt wat hebt, in plaats van die “goedkope tips” om je ex terug te krijgen.

Deelnemer - 36 jaar

Onze relatie ging al een tijdje niet goed en wij zijn weer apart gaan wonen om een beetje lucht te krijgen.

Zodra ik de sleutel van mijn nieuwe huis had, had mijn ex al de keuze gemaakt: we moesten niet alleen apart gaan wonen, we moesten uit elkaar!

Voordat ik het goed en wel in de gaten had, sprak hij over een echtscheiding.

Ik was mijn huis, mijn ex en het leven met hem kwijt en het enige dat ik aan het doen was me totaal wanhopig voelen.

De PAD-methode van Hester raad ik echt iedereen aan die nog maar pasgeleden verlaten is. Het geeft je handige handvatten om weer grip te krijgen op je gevoelsleven. Het heeft mij enorm geholpen!

Deelneemster - 41 jaar

Als liefdesverdrietpsycholoog help ik je om je liefdesverdriet achter je te laten en weer met veel vertrouwen naar de toekomst te kijken.

Ik weet dat jij dit kan!

Veel liefs, Hester

Klaar om je leven op te pakken na de relatiebreuk? Klik dan op de oranje balk om door te  gaan.  

Schaf je het bovenstaande aan reguliere prijs aan, dan zou je uitkomen op:

Online programma Eerste Hulp bij Liefdesverdriet, met de PAD methode“, t.w.v. € 247,-

Twee direct inzetbare bonussen, t.w.v. € 223,-

TOTAAL reguliere prijs: € 470,-

Omdat ik als geen ander weet hoe hoog de nood is, zijn de online training +  de 2 bonussen nu  slechts:

 

 

€ 127,- (in plaats van €470,-)

Voor dit bedrag krijg je meteen toegang tot de PAD-mehode: het eerste Hulp bij Liefdesverdriet programma en alle hierboven genoemde bonussen. Je mag eventueel betalen in 2 termijnen.

Klik op de link hieronder, je komt vervolgens in een betaalscherm terecht. Zodra je hebt betaald, ontvang je direct de link naar de PAD-methode.

Zonder enig risico heb je de PAD-methode binnen een paar seconden in jouw bezit.

Veelgestelde vragen

Geeft deze methode tips over hoe ik mijn ex terug krijg?

Nee: dat geeft de PAD methode niet: wanneer een breuk definitief is, geef ik geen bullshit verhalen over hoe je je ex weer terug krijgt. De PAD methode gaat namelijk over hoe jij je weer goed  gaat voelen.

Wat is het verschil tussen dit programma en het Alleen Krachtig Verder Plan?

 Het Eerste Hulp bij Liefdesverdriet Programma helpt jou bij het overwinnen van de pijn als de relatie kort geleden uit is gegaan. Jouw wanhoop, angst, paniek en stress leer je te transformeren in rust en een gevoel van kalmte.

Het Alleen Krachtig Verder Plan richt zich op de pijn die al veel langer speelt, namelijk als de breuk meer dan 3 maanden geleden is. En je de afgelopen maanden liefdesverdriet hebt en het maar niet weg gaat. Het Alleen Krachtig Verder Plan richt zich veel meer op de aanpak van somberheid en leert jou hoe je het geluk weer kan vastpakken na een relatiebreuk of scheiding.

 

Ik vind €127 best veel geld, waarom kost het dit bedrag?

Veel in vergelijking met wat? Je krijgt met dit programma uitgebreide adviezen die je nergens vindt op het internet. Je kunt natuurlijk meerdere boeken kopen (ik heb ze hier ook allemaal staan in de boekenkast ;)) – maar in geen van die boeken staan de adviezen uit de PAD methode beschreven. Juist daarom heb ik dit programma ontwikkeld. 

Mijn programma berust namelijk op psychologische kennis en ervaringen van honderden cliënten die ik al heb mogen helpen in mijn praktijk. 

Jouw gebroken hart kost jou nu enorm veel – niet alleen levensvreugde, het kan zelfs je gezondheid beïnvloeden en je relaties met de mensen om je heen. Ik heb cliënten gehad die er niet door konden werken en de ziektewet in moesten, of hun studie liep vertraging op. Vaak leiden de kinderen eronder, vriendschappen staan onder druk, je kunt zelfs kans maken te vervallen in een alcoholverslaving of erger.  Je blijft verbitterd achter en blijft je eenzaam voelen.

Hier wil ik je voor behoeden met één overzichtelijke methode – de PAD-methode – waarmee je vandaag nog aan de slag kunt. En dat allemaal aan een prijs die je gemiddeld al kwijt bent voor een simpele intake bij een psycholoog.

Is deze PAD methode alleen voor vrouwen?

Nee, zeker niet, de methode werkt goed bij zowel mannen als vrouwen, hetero of homo.

Wat kan ik doen als ik over mijn eerste pijn van de breuk heen ben?

Als je de eerste stress van de breuk hebt overwonnen en graag compleet en duurzaam wilt herstellen, is er het herstelprogramma: Het Alleen Krachtig Verder Plan. Een compleet programma, dat jou een enorme boost geeft voor een hernieuwde toekomst. In dit complete herstelprogramma leer je alles over het achterlaten van je verdriet en de rouw, zodanig dat er weer vrijheid en geluk in je leven komt.

Kan ik in termijnen betalen?

Betalen in 2 termijnen is mogelijk. Klik op de button en je kan hier je keuze maken om in 1x of in 2x te betalen.

Omdat je psycholoog bent, ben ik bang dat ik mijn hele kindertijd weer moet uitzoeken?

Nee, jouw liefdesverdriet heeft niets te maken met jouw kindertijd, je opvoeding of jouw verleden waarin misschien nare dingen zijn gebeurd. Mijn PAD methode gaat over het heden en jouw verdriet Nu.

Wat als ik niets met het programma kan en het me totaal niet helpt?

Ik ben overtuigd van de inhoud van mijn programma. Maar wanneer jij het programma niet goed vindt en je er echt niets mee kan, dan krijg jij je geld terug. Alleen als jij kan aantonen dat je het gehele programma hebt gelezen. Dit geldt voor een termijn van maximaal 14 dagen na verkoop. 

Ja, stuur mij het GRATIS e-book

Dank je wel! Vanaf nu ontvang je regelmatig onze tips.