Testimonials

Ervaringen van cliënten

Het online programma heeft mij heldere inzichten en houvast gegeven tijdens mijn periode van liefdesrouw. (Verdriet is een te klein woord voor deze vreselijke periode).

Door het programma realiseerde ik me dat ik al verder in mijn proces was dan gedacht, dat gaf hoop en perspectief.

Ik raad iedereen die liefdesrouw ervaart dit programma aan. Zelf was ik op zoek naar een verklaring van mijn gevoel (als je medische klachten ervaart, Google je het toch ook?!).

Dit programma gaf mij antwoorden, daardoor ervaarde ik rust en acceptatie.

Deelnemer Alleen Krachtig Verder Plan

Het fijnste van het online programma van Hester vind ik de combinatie van tekstuele uitleg over wat er allemaal met je gebeurt als je liefdesverdriet hebt, in combinatie van de heldere schrijfopdrachten vooral ook de filmpjes.

Hester heeft een fijne en rustige stem en de filmpjes maakten me meteen al rustiger.

Door het programma voel ik me minder alleen. Ik heb het gevoel dat ik het een beetje samen doe en voel steeds een steuntje in de rug.

Hester is zelf ervaringsdeskundige en dat lees je er veel tussendoor: ze snapt echt wat je doormaakt als je liefdesverdriet hebt. Ze heeft ook veel kennis en ervaring als psycholoog en alles wat ze adviseert, doet ze onderbouwt.

Deelneemster van online training

Ik vond het ontzettend prettig om de masterclass mee te doen.

Iedere deelnemer werd betrokken en al gauw had ik het gevoel dat Hester er echt voor iedereen met liefdesverdriet er wil zijn.

Ze legt heel helder uit dat liefdesverdriet veel pijn doet, maar dat er ondanks alle drama en ook wel een lichtpuntje schijnt aan de horizon. Door de masterclass kreeg ik weer een beetje hoop, en dat was erg nodig! 

De tools je meekrijgt in de masterclass zorgden bij mij al heel snel voor meer lichtheid in mijn stemming.

Deelneemster van online masterclass

Ik was een beetje bang, dat mijn geval niet erg genoeg was om naar een psycholoog te gaan. Ik had het gevoel me eerst heel slecht moest voelen. Bij nader inzien had ik best eerder kunnen komen, ik heb eigenlijk te lang gewacht.

Ik voelde me niet dom als ik met Hester praatte of dat ik iets fout deed. Ik voelde me niet veroordeeld en kon snel terecht.

In haar website staat deskundig op het gebied van liefdesverdriet en dat klopt! She knows whats she is doing.

Vrouw van 26 jaar

Ik dacht; “hoe kan een psycholoog mij nu van dit gevoel af helpen?””Gaat dit niet heel lang duren en gaat het dan over mij dat ik niet goed genoeg ben? Wordt mijn probleem niet erger, door het erover te hebben?”

Ik kijk hartstikke positief terug op de gesprekken met Hester. Ik merk nu dat ik heel goed kan analyseren, waarom ik me zo rot voelde. Ik leg de link tussen gedachten en gevoel nu veel beter, kan beter relativeren en goed te kijken naar die ex-relatie.

Nu overvalt mij een naar gevoel veel minder. Ik vind Hester heel sterk, ik vind dat ze heel goed luistert, ze vraagt op veel door en neemt geen genoegen met zomaar een antwoord. Ik ben er echt veel rustiger door geworden.

Man van 49 jaar

Ik voelde me niet meer eenzaam in mijn verdriet en boosheid. Hester vertelde namelijk dat dit normale gevoelens zijn. Ik kan de dingen nu beter relativeren. Ik kreeg het gevoel dat ik er sterker uit zou komen, omdat Hester in mij geloofde.

Ik leerde, dat het is niet erg is om terug te vallen, je kan niet altijd sterk zijn. Het is zo fijn om er niet alleen voor te staan.

Ik mocht huilen, dat is fijn en daarna voelde ik me ook altijd weer beter. Ik heb heel veel aan Hester gehad!

Vrouw van 46 jaar

Ja, stuur mij het GRATIS e-book

Dank je wel! Vanaf nu ontvang je regelmatig onze tips.