Ervaringen van cliënten

Ik heb vandaag het “Alleen Krachtig Verder Plan” helemaal afgewerkt! En ik heb een heel krachtig en voldaan gevoel vanbinnen. Ik heb zelfs tijdens het koken gezongen en gedanst op een bijzonder Zweeds liedje. Een stukje uit het liedje: “Ik heb je vandaag niet nodig. De kracht die in mij is, stelt me in staat om vrij van jou te zijn. Natuurlijk doet het pijn om opnieuw te beginnen en terug te kijken. Om nu alleen te zijn in de liefdesdroom die er was. Maar wij tweeën waren nooit waar. Ik heb je vandaag niet nodig…”

Hoe mooi is dit! Ik rond het AKVP vandaag helemaal af, ik vind dit liedje, deze tekst en ik geniet hier zo van dat ik sta mee te zingen en dansen in de keuken! Geweldig toch! Dit maakt me zo blij.
Mij heeft het heel veel kracht gegeven en inzichten. Ik heb dankzij het AKVP een ‘klik’ kunnen maken en ik ben na elk hoofdstuk gegroeid en ik kon daardoor ook stappen zetten in mijn verwerkingsproces. Meer afstand nemen, mijn ex-geliefde meer loslaten, het verdriet en de pijn beter verwerken door de verkregen inzichten. Ik kan me beter focussen op mezelf, ik kan beter alleen zijn. Ik voel op elk vlak een verbetering. Mijn hart begint te helen. Door het AKVP voelde ik me gesteund, begrepen, en door er actief mee aan de slag te gaan kon ikzelf iets veranderen, veel sneller dan verwacht.  Ik ben heel tevreden over het AKVP! Het is zeer liefdevol, professioneel en helder geschreven.

Ik heb er persoonlijk zoveel aan gehad, het heeft me zo goed geholpen. Ik heb zelfs met plezier elk hoofdstuk afgewerkt en ik zou nog wel even willen doorgaan. Maar je moet natuurlijk ook alles verwerkt krijgen. Ik had zelfs het gevoel toen ik met het AKVP aan het werk was, dat ik het van de daken wou schreeuwen hoeveel deugd dit me doet. Hoe krachtig dit is. Dat het onmisbaar is voor iedereen die liefdesverdriet heeft. Dat ik zo dankbaar ben dat jij lieve Hester en jouw AKVP op mijn pad is gekomen! Ik wil het iedereen aanraden!

Deelneemster 44 jaar Alleen Krachtig Verder Plan, versie samen

Via een facebook de advertentie zag ik de aankondiging voor dit webinar precies op het juiste moment en heb me direct ervoor ingeschreven.

Ik slaagde er namelijk maar niet in om mijn ex-partner los te laten en was echt kapot van het verdriet van de breuk.

De informatie en uitleg van Hester om dit verdriet aan te pakken is enorm helder. Hester is erg toegankelijk, al mijn vragen aan haar bij het webinar werden helder beantwoord. Ze is in haar toon heel empathisch en familiair. Ze spreekt met een enorme toewijding en neemt voor iedere deelnemer van het webinar ruim de tijd.

Ik heb geleerd hoe ik nu vooruit moet kijken en niet meer achteruit.

Deelneemster 48 jaar Online Masterclass

Hester heeft een heel aangename stem, is bijzonder vriendelijk en dat geeft een gevoel van veiligheid en vertrouwen.

Zo voelt het een heel klein beetje als een persoonlijke sessie. De boodschappen van de filmpjes zijn net zoals de tekst, helder, professioneel, duidelijk, en praktisch. Het advies blijft ook hangen.

Je kan er echt meteen mee aan de slag.

Deelneemster 52 jaar Alleen Krachtig Verder Plan, versie alleen

Wat ik van de online masterclass van Hester heb geleerd:

Een positieve bevestiging van de moeilijke weg die ik reeds heb afgelegd en tot voor kort niet zeker wist of en hoe mijn ex los te laten.

Nu  weet ik (en voel ik dat vooral) wel.

En dat voelt als een bevrijding. Een heuse opluchting. Ik kan nu weer verder met mijn leven.

Deelneemster 62 Online Masterclass

Ik voelde me niet meer eenzaam in mijn verdriet en boosheid.

Hester vertelde namelijk dat dit normale gevoelens zijn. Ik kan de dingen nu beter relativeren. Ik kreeg het gevoel dat ik er sterker uit zou komen, omdat Hester in mij geloofde.

Ik leerde, dat het is niet erg is om terug te vallen, je kan niet altijd sterk zijn. Het is zo fijn om er niet alleen voor te staan.

Ik mocht huilen, dat is fijn en daarna voelde ik me ook altijd weer beter. Ik heb heel veel aan Hester gehad!

Deelneemster 46 jaar Alleen Krachtig Verder plan, versie samen

Het fijnste van het online programma van Hester vind ik de combinatie van tekstuele uitleg over wat er allemaal met je gebeurt als je liefdesverdriet hebt, in combinatie van de heldere schrijfopdrachten vooral ook de filmpjes.

Hester heeft een fijne en rustige stem en de filmpjes maakten me meteen al rustiger.

Door het programma voel ik me minder alleen. Ik heb het gevoel dat ik het een beetje samen doe en voel steeds een steuntje in de rug.

Hester is zelf ervaringsdeskundige en dat lees je er veel tussendoor: ze snapt echt wat je doormaakt als je liefdesverdriet hebt. Ze heeft ook veel kennis en ervaring als psycholoog en alles wat ze adviseert, doet ze onderbouwt.

Deelneemster 48 jaar Alleen Krachtig Verder Plan, versie samen

Het online programma heeft mij heldere inzichten en houvast gegeven tijdens mijn periode van liefdesrouw. (Verdriet is een te klein woord voor deze vreselijke periode).

Door het programma realiseerde ik me dat ik al verder in mijn proces was dan gedacht, dat gaf hoop en perspectief.

Ik raad iedereen die liefdesrouw ervaart dit programma aan. Zelf was ik op zoek naar een verklaring van mijn gevoel (als je medische klachten ervaart, Google je het toch ook?!).

Dit programma gaf mij antwoorden, daardoor ervaarde ik rust en acceptatie.

Deelnemer 61 jaar Alleen Krachtig Verder Plan, versie alleen

Ik was een beetje bang, dat mijn geval niet erg genoeg was om naar een psycholoog te gaan. Ik had het gevoel me eerst heel slecht moest voelen. Bij nader inzien had ik best eerder kunnen komen, ik heb eigenlijk te lang gewacht.

Ik voelde me niet dom als ik met Hester praatte of dat ik iets fout deed. Ik voelde me niet veroordeeld en kon snel terecht.

In haar website staat deskundig op het gebied van liefdesverdriet en dat klopt! She knows whats she is doing.

Deelneemster 41 jaar Alleen Krachtig Verder Plan, versie samen

Ik dacht; “hoe kan een psycholoog mij nu van dit gevoel af helpen?””Gaat dit niet heel lang duren en gaat het dan over mij dat ik niet goed genoeg ben? Wordt mijn probleem niet erger, door het erover te hebben?”

Ik kijk hartstikke positief terug op de gesprekken met Hester. Ik merk nu dat ik heel goed kan analyseren, waarom ik me zo rot voelde. Ik leg de link tussen gedachten en gevoel nu veel beter, kan beter relativeren en goed te kijken naar die ex-relatie.

Nu overvalt mij een naar gevoel veel minder. Ik vind Hester heel sterk, ik vind dat ze heel goed luistert, ze vraagt op veel door en neemt geen genoegen met zomaar een antwoord. Ik ben er echt veel rustiger door geworden.

Deelnemer 49 jaar Alleen Krachtig Verder Plan versie samen

Ik vond het ontzettend prettig om de masterclass mee te doen.

Iedere deelnemer werd betrokken en al gauw had ik het gevoel dat Hester er echt voor iedereen met liefdesverdriet er wil zijn.

Ze legt heel helder uit dat liefdesverdriet veel pijn doet, maar dat er ondanks alle drama en ook wel een lichtpuntje schijnt aan de horizon. Door de masterclass kreeg ik weer een beetje hoop, en dat was erg nodig! 

De tools je meekrijgt in de masterclass zorgden bij mij al heel snel voor meer lichtheid in mijn stemming.

Deelneemster 51 jaar online masterclass

Ja, stuur mij het GRATIS e-book

Dank je wel! Vanaf nu ontvang je regelmatig onze tips.