Testimonials

Ervaringen van cliënten

Ik was een beetje bang, dat mijn geval niet erg genoeg was om naar een psycholoog te gaan. Ik had het gevoel me eerst heel slecht moest voelen. Bij nader inzien had ik best eerder kunnen komen, ik heb eigenlijk te lang gewacht.

Ik voelde me niet dom als ik met Hester praatte of dat ik iets fout deed. Ik voelde me niet veroordeeld en kon snel terecht.

In haar website staat deskundig op het gebied van liefdesverdriet en dat klopt! She knows whats she is doing.

Vrouw van 26 jaar

Ik dacht; “hoe kan een psycholoog mij nu van dit gevoel af helpen?””Gaat dit niet heel lang duren en gaat het dan over mij dat ik niet goed genoeg ben? Wordt mijn probleem niet erger, door het erover te hebben?”

Ik kijk hartstikke positief terug op de gesprekken met Hester. Ik merk nu dat ik heel goed kan analyseren, waarom ik me zo rot voelde. Ik leg de link tussen gedachten en gevoel nu veel beter, kan beter relativeren en goed te kijken naar die ex-relatie.

Nu overvalt mij een naar gevoel veel minder. Ik vind Hester heel sterk, ik vind dat ze heel goed luistert, ze vraagt op veel door en neemt geen genoegen met zomaar een antwoord. Ik ben er echt veel rustiger door geworden.

Man van 49 jaar

Ik voelde me niet meer eenzaam in mijn verdriet en boosheid. Hester vertelde namelijk dat dit normale gevoelens zijn. Ik kan de dingen nu beter relativeren. Ik kreeg het gevoel dat ik er sterker uit zou komen, omdat Hester in mij geloofde.

Ik leerde, dat het is niet erg is om terug te vallen, je kan niet altijd sterk zijn. Het is zo fijn om er niet alleen voor te staan.

Ik mocht huilen, dat is fijn en daarna voelde ik me ook altijd weer beter. Ik heb heel veel aan Hester gehad!

Vrouw van 46 jaar