Blog

Tips en adviezen over Liefdesverdriet
Ze weet hoelang haar liefdesverdriet duurt

Ze weet hoelang haar liefdesverdriet duurt

Marie Therese had mij een noodkreet per mail gestuurd: "Hester, ik heb een gebroken hart en ik wil er Nù vanaf! Kan me niet schelen hoeveel een sessie bij jou kost. Het liefst wil ik binnen nu en...

Lees meer
Rouwen om een relatiebreuk?

Rouwen om een relatiebreuk?

Wanneer we spreken over rouwen, denkt iedereen dat er iemand is doodgegaan. De eerste gedachte bij rouw, is dus dood. Het definitieve afscheid van een overleden iemand. En als die overleden persoon...

Lees meer
Zoek tijdig hulp voor je verstopte gootsteen

Zoek tijdig hulp voor je verstopte gootsteen

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: zoek tijdig professionele hulp als je zelf niet uit je problemen komt! Die oproep geldt wat mij betreft heel breed. Zoek tijdig hulp als je auto hapert, of als de...

Lees meer
Huil gerust

Huil gerust

‘Tranen zijn olie voor de ziel’ zei mijn moeder altijd als ik vroeger moest huilen. Het waren troostende woorden, want dan was het niet meer alleen maar ellendig dat ik zo verdrietig was. Het was...

Lees meer
Knipperlichtrelatie

Knipperlichtrelatie

Hoe kom ik uit een knipperlichtrelatie?De vraag wordt mij vaak gesteld: hoe kom ik uit mijn knipperlichtrelatie? Een knipperlichtrelatie is de korte benaming voor heel veel pijn en dapperheid om...

Lees meer
Een andere kijk op buitenechtelijk

Een andere kijk op buitenechtelijk

We kijken meestal naar een buitenechtelijke relatie met beschuldigende ogen. We vragen ons af waar de ellende begon en wie de aanstichter was.  Maar in plaats dit beschuldigende kijken zou je ook...

Lees meer
Waar komt die hevige seksdrive vandaan?

Waar komt die hevige seksdrive vandaan?

Ik hoor regelmatig dat mensen zich afvragen waarom ze zo gedreven worden in hun relatie door hun hevige verlangen naar seks. Dat zijn vaak mensen die eerder een relatie hadden, waar heel weinig seks...

Lees meer
Wraak door pizza

Wraak door pizza

Tot mijn grote plezier had C. een kroontje op haar hoofd en een prachtige zwierige koningsblauwe jurk aan, toen ze bij me binnen kwam zeilen. ‘Ik ben weer de koningin!’ riep ze uit. ‘Ik voel me weer...

Lees meer
Het is uit!

Het is uit!

Direct na de breuk voel je je verdoofd. Er lijkt niet veel aan de hand. Je bent niet verdrietig, verward of boos, maar ook niet opgelucht of blij. Het is alsof je van grote hoogte op de grond bent...

Lees meer

Ja, stuur mij het GRATIS e-book

Dank je wel! Vanaf nu ontvang je regelmatig onze tips.