Blog

Tips en adviezen over Liefdesverdriet
Maak kunst van je woede

Maak kunst van je woede

Er zijn talloze manieren waarop iemand een ander aan de kant zet, aan de dijk zet, de bons geeft, het uitmaakt, dumpt; dat blijkt ook uit de verschillende uitdrukkingen die er voor het einde van een...

Lees meer
Tijd is je beste vriend.

Tijd is je beste vriend.

Dit blog schrijf ik jou vanuit mijn bed in onze woonkamer. Niet omdat ik ziek ben hoor, maar omdat mijn beide voeten zijn geopereerd vorige week. Pootjes moeten nu omhoog en ik mag een week niet...

Lees meer
Hoe ga jij 2024 in?

Hoe ga jij 2024 in?

Het jaar 2023 bracht uitdagingen en veranderingen met zich mee, en jij hebt een pijnlijke relatiebreuk moeten verwerken. Het is begrijpelijk dat dit een moeilijke periode is geweest, maar laten we...

Lees meer
Wat Boer Zoekt Vrouw jou kan leren

Wat Boer Zoekt Vrouw jou kan leren

Frankrijk, een boerderij op het platteland 15.45 PM Ze zitten op haar warme terras onder een kleurige parasol, drie mannen en twee vrouwen. Ze hebben allen een strak gezicht, vol spanning kijken de...

Lees meer
Twijfels als regendruppels

Twijfels als regendruppels

Op bijna elke wandeling die ik dagelijks maak, haal ik dezer dagen een nat pak. Gelukkig heb ik een goeie jas met een lekkere capuchon, dus zo erg is het niet. En als ik thuis kom, spring ik altijd...

Lees meer
Vol ongeloof over de breuk

Vol ongeloof over de breuk

Een tijdje geleden nam ik deel aan een inspirerend webinar van Professor dr. Geert Smid van het ARQ Nationaal Psychotraumacentrum waar patiënten met trauma’s worden behandeld. Het webinar ging over...

Lees meer
Wat ik leerde in Italië

Wat ik leerde in Italië

Afgelopen zomer was ik weer eens in mijn favoriete land; Italië. Het land van zalig eten, warme landschappen, fantastische gastvrijheid en verkwikkende meren. Er viel me aldaar iets op. Er viel me...

Lees meer
Alles gaat voorbij, ook deze zomer

Alles gaat voorbij, ook deze zomer

Ik kan over mijn computer uit het raam kijken en wat ik zie, is een lekker zonnetje. De nazomer zon straalt waarschijnlijk nog een paar dagen en dan gaan we door naar de vallende blaadjes, mooie...

Lees meer
Liefdesverdriet na een date

Liefdesverdriet na een date

“Het is alweer over met Jaap” Dit Whatsapp berichtje ontving ik vorige week van een lieve vriendin. Ik wist dat ze een leuke man had ontmoet op een festival en ze was aanvankelijk heel enthousiast...

Lees meer
Ben je ingewisseld voor een ander?

Ben je ingewisseld voor een ander?

Ik keek vrijdagnacht naar l’Avenir, een mooie film met de geweldige Isabel Hupert in de hoofdrol van bedrogen echtgenote. Met stijgende verbazing zag ik hoe zij schijnbaar onbewogen haar overspelige...

Lees meer
Dit is waarom ik doe, wat ik doe

Dit is waarom ik doe, wat ik doe

Veel mensen vragen aan mij waarom ik dit werk ben gaan doen.  ”Waarom Hester, wil je de hele dag die droevige verhalen aanhoren over verloren en gestopte relaties. Van dromen die niet uitkomen,...

Lees meer

Ja, stuur mij het GRATIS e-book

Dank je wel! Vanaf nu ontvang je regelmatig onze tips.