Als je een gebroken hart hebt, heb je het gevoel er totaal alleen voor te staan.

Je merkt dat je je vrienden en familie nu extra hard nodig hebt. Maar soms merk je ook dat je niet meer steeds hetzelfde verhaal wil vertellen, omdat sommige mensen je niet helemaal begrijpen.

Zij willen je wel graag helpen, maar jij voelt dat ze niet meer goed ruimte kunnen maken voor jouw behoefte om te praten wat jou is overkomen. Jij voelt wellicht dat ze beginnen af te haken en je snel willen overhalen met goed bedoelde oplossingen of afleidingsmanoeuvres. Je zou graag willen praten met mensen die hetzelfde voelen, hetzelfde is overkomen. Lotgenoten contact dus.

Daarom heb ik het unieke Liefdesverdriet Café gestart.
Eens per twee weken op de vrijdagmiddag: precies borreltijd

😊HET LIEFDESVERDRIET CAFÉ is een online samenkomst op zoom: je kan je verhaal kwijt, gaat in gesprek met andere lotgenoten en ontvangt van hen emotionele support. Ik ben als psycholoog aanwezig en zal voor de noodzakelijke veiligheid met behulp van groepsregels zorgen.

Je kan elkaar zien via zoom, je mag meepraten, maar je mag ook gewoon luisteren.
Maar zorg wel voor je eigen drankje😊.
Fijn toch dat je je niet meer in je eentje zo vreselijk hoeft te voelen?

Normaal is de toegang tot dit café € 47,00 maar voor jou nu gratis en geheel vrijblijvend, neem wel je eigen drankje mee.

Klik hier voor je gratis toegangsticket. Je ontvangt dan een e-mail met de toegangslink.

Kom gewoon, neem effe een kijkje, drink wat mee, supergezellig om je daar te zien!
Zet in je agenda: De eerstvolgende keer dat mijn café open is, is op vrijdag 29 oktober om 16.00 uur.

Misschien ben je mijn naam al eerder tegengekomen, maar ik stel me voor de zekerheid nog even voor:

Ik ben Hester Schaart, Gezondheidszorgpsycholoog van beroep én bovenal ervaringsdeskundige op het gebied van liefdesverdriet. Het is mij ook overkomen, keihard gedumpt worden. Vandaar dat ik als geen ander weet hoe na zo’n zware gebeurtenis weer richting te moeten geven aan het leven.

Als psycholoog heb ik verstand van het dealen met zware emoties, trauma, depressie en zware rouw. Ik heb sinds 2008 een eigen praktijk en al honderden mensen geholpen bij hun psychisch leed.

Laat mij daarom jou helpen met jouw nieuwe leven en jouw verandering na een relatiebreuk. Dit online liefdesverdriet cafe kost je geen cent, alleen maar je tijd van een klein uurtje achter je eigen computer of smartphone.

Ja, stuur mij het GRATIS e-book

Dank je wel! Vanaf nu ontvang je regelmatig onze tips.